Strategia de ruletă Parlay

Există sisteme sofisticate care necesită să fiți atent și să luați notițe; pe scurt, sisteme care necesită să vă concentrați. Dar noi ne vom concentra pe sistemul opus tuturor acestor sisteme: sistemul Parlay.

Este o variantă foarte simplă și practic agresivă. Parlay depinde mai mult de noroc decât alte sisteme, dar vă răsplătește pentru riscul mai mare cu câștiguri mai atrăgătoare. Prin urmare, e la latitudinea dvs. dacă vreți să-l utilizați.

Cum a luat naștere strategia

Legenda spune că un jucător, cu numele de mult uitat, a venit odată la cazinou să joace la ruletă. A pariat pe o culoare și, brusc, o frumoasă crupieră i-a atras atenția. Până a reușit să-și desprindă ochii de formele ei perfecte, trecuseră patru jocuri și a văzut surprins că avea o sumă de șapte ori mai mare decât pariul său inițial.

Deoarece culoarea pe care pariase câștigase de mai multe ori la rând. Astfel, a aflat că șansa unei serii de aceeași culoare la ruletă este destul de mare sau că opțiunea câștigătoare nu se schimbă prea des. Dar, pe scurt, în spatele oricărei mari descoperiri se află o femeie.

Principiul sistemului Parlay

Întregul sistem este destul de prozaic, de fapt. În primul joc, trebuie să pariați suma selectată pe o opțiune cu câștiguri de 1:1. Asta înseamnă pe roșu/negru, par/impar sau mare/mic. În cazul în care câștigați următorul pariu, pariați dublu, adică pariul inițial plus câștigurile.

Lungimea seriei este la latitudinea dvs., dar vă recomandăm să renunțați după 4 câștiguri. Probabilitatea să mai câștigați și a cincea oară este foarte mică. Nu trebuie să regretați dacă vă retrageți: acum aveți de 16 ori cât pariul original. După o pierdere, trebuie să începeți din nou de la început, cu pariul minim.

Dezavantajele acestei strategii

Am spus-o deja. Mai mult decât în cazul altor strategii, vă bazați pe un factor aleator (noroc, intuiție etc.) De aceea, această strategie este riscantă și e utilă doar ca supliment la un alt sistem.

Rezumat

Strategiile agresive sunt utile atunci când jucați, de exemplu, într-un turneu de ruletă. Atunci când aveți o zi când nu doriți să vă gândiți la sisteme complexe, strategia Parlay este soluția ideală. Dar depinde de succesul dvs. în a găsi o serie câștigătoare. Atunci când reușiți, puteți câștiga niște bani destul de frumoși. Încercați.