Cum se joaca ruleta?

Acest joc din seria profesională de la Net Entertainment cu reguli europene (franceze) este probabil cea mai jucată versiune de ruletă online din toate timpurile.

Cazinourile oferă până la 4 versiuni diferite ale acestui joc, de la cele cu limită scăzută, cu pariuri mici și limite pentru jucătorii începători, până la cele VIP, pentru jucătorii care își asumă riscuri mari.

Grafica jocului e cea tipică produselor NetEnt, așa cum ați observat în jocurile mai vechi de ruletă, unde masa seamănă cu o cruce, iar roata ruletei se află în colțul de sus al ecranului.

Rolul Billboard-ului

Panoul de joc, numit și billboard, afișează informațiile în 2 moduri, în funcție de faza curentă a jocului – modul de pariuri și modul de rezultate.

Partea de sus a mesei de ruletă conține zona racetrack, cu numerele sortate conform ruletei franceze. Jucătorii pot face pariuri mai puțin populare, cum sunt numerele învecinate.

Deoarece aceasta este o versiune extinsă a ruletei, ea conține și un panou cu o listă de pariuri speciale, care include, desigur, numere fierbinți și reci. Pe măsură ce jucătorii trec cu mouse-ul pe deasupra pariurilor speciale, pot vedea combinația de numere care corespunde fiecărui pariu.

Controalele de joc sunt intuitive și, deși jocul este destinat jucătorilor experimentați, și începătorii sunt mai mult decât capabili să se descurce.