Mituri legate de sexul copilului

De-a lungul timpului au aparut o multitudine de mituri legate de sexul copilului . Cele mai multe dintre aceste mituri au fost „vaporizate” de dovezile doctorilor.

Cu toate acestea, desi doctorii contrazic aceste mituri, au continuat sa apara, mai mult, avand chiar si rezultate printre oameni. Acestia preferand sa creada in vorbele vechi din familie decat sa considere adevarat sfatul medicilor.

Asa se face ca inca si astazi avem parte de mituri legate de sexul copilului, desi avem parte de avans considerabil in tehnologie si se poate crede ca nu ar mai trebui sa existe asemenea mituri.

Majoritatea prefera sa creada in vorbele de duh

Este exact invers, majoritatea prefera sa creada in vorbele de duh venite de la bunica decat o vorba de la un doctor care are dovezi ca este real ceea ce spune. Vechile obiceiuri dispar foarte greu.

Unul dintre aceste mituri este acela legat de conceperea copilului, anume anumite pozitii intre viitorii parinti pot determina sexul copilului. Acest lucru este infirmat intr-un mod cert de catre doctori, acestia afirma ca este aproape imposibil ca sexul copilului sa fie determinat de o anume pozitie sexuala.

Un alt mit legat de sexul copilului este acela legat de bataile inimii. Se presupune ca mama stie (sau poate stii) daca are baiat sau fata in functie de bataile inimii. Daca aceasta pulsatie venita de la inima depaseste un numar de 140 pe minut atunci (se presupune ca sexul copilului va fi feminin, rezultand o fata.

Daca numarul pulsatiilor este sub 140 pe minut atunci sexul copilului va fi masculin, rezultand un baiat. Acest lucru este infirmat de catre doctori deoarece se presupune ca mama (din dragostea infinita ce o poarta pentru copil) poate sa numere gresit.

Cel mai bizar mod de a prezice sexul copilului

Cel mai bizar mod de a prezice sexul copilului ramane cel cu ajutorul visului. Se presupune ca mama viseaza cu cateva zile inainte de formarea copilului in pantec o pasare in diferite locatii. Aceasta pasare este mica, precum si viitorul copil. Daca aceasta pasare este o viitoare gainusa, atunci sexul copilului va fi fata. Daca mama viseaza un gotcan (cocos de munte) atunci sexul copilului va fi baiat.

Doctorii contrazic acest fel de prezicere a sexului copilului deoarece, spun acestia, se poate interpreta gresit un vis, iar visele de obicei rezulta mancarea din seara anterioara. In orice caz nu conteaza daca este baiat sau fata, cel mai importat lucru este sa fie crescut cu drag si sa fie sanatos sa se bucure de ambii parinti alaturi de el, cred ca acesta este lucrul de care are nevoie cel mai mult un copil.