Sistemul Labouchere

Împreună cu the sistemul Martingale, sistemul Labouchere este probabil cel mai cunoscut sistem de ruletă. Labouchere este o strategie simplă de ruletă bazată pe marcarea numerelor într-o secvență de numere. Acesta este motivul pentru care pixul și hârtia vor veni la îndemână.

Dacă credeți că sistemul a provenit din Franța, veți fi surprins. Sistemul este atribuit aristocratului britanic și politicianului Henry Du Pré Labouchére, care și-a directionat interesul specific în sistemele de ruletă si în descoperirea unuia nou.

Principiul de bază a sistemului

Chiar dacă sistemul Labouchere ar putea părea complicat la început, nu este cazul. De fapt, este foarte simplu și matematica de primă clasă este tot ce veți avea nevoie. În primul rând, avem nevoie de o secvență numerică arbitrară, în care fiecare număr ulterior trebuie să fie cu 1 mai mare decât cel precedent.

Sistemul Labouchere va însuma primul și ultimul număr din secvența pentru fiecare pariu. Suma acestor două numere va determina pariul. Dacă pierdeți, plasați această sumă la sfârșitul secvenței. Pe de altă parte, dacă câștigi, marcati primul și ultimul număr în ordine.

Vă recomandăm să utilizați sistemul Labouchere când pariați pe o singură posibilitate din două (par / impar, roșu / negru); totuși, unii jucători o folosesc și pentru pariuri de 1/3.

Exemplu de joc folosind sistemul Labouchére

Pentru a vedea cu adevărat că sistemul nu este dificil, să aruncăm o privire asupra unui joc simulat cu sistemul Labouchere.

Selectați o secvență numerică arbitrară, de exemplu 1, 2, 3, 4, 5, 6 și pariați pe negru. Primul dvs. pariu este 1 + 6 = 7 €. Ce se întâmplă dacă pierdeți această rotire? Ai pierdut 7 €. Notați acest număr la sfârșitul secvenței numerice. Deci, secvența este acum: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Următorul pariu va fi 8 € (1 + 7) pe negru. Această tura, câștigi. Ai câștigat 16 €. Nu uitați să marcati primul și ultimul număr al secvenței. Secvența este acum: 2, 3, 4, 5, 6.

Să mergem la următorul pariu. Pe baza succesiunii, aceasta ar trebui să fie din nou 8 € (2 + 6).

Să presupunem că câștigi din nou. Aceasta înseamnă că ai încă 16 euro. Deci, marcati încă o dată primul și ultimul număr din secvență. Sunt 3 numere rămase: 3, 4 și 5.

Următorul pariu va fi din nou 8 € (3 + 5). Continuați până când traversați întreaga secvență.

După cum puteți vedea nu este dificil să învățați sistemul, cu un pic de concentrare se invata destul de repede. Este de asemenea, potrivit pentru jucători mai puțin experimentați.

Multe avantaje ale sistemului Labouchere

The Sistemul Labouchere este popular printre jucători, mai ales pentru că este mai puțin exigent financiar decât Martingale de asemenea este mai „generos” pentru jucători.

Dacă luați timp și calculați probabilitățile, veți vedea o rată de castig de 33% este suficientă pentru a vă asigura că nu pierdeți bani. În practică, câștigarea unuia dintre cele trei pariuri este suficientă pentru a avea bugetul egal.

Evaluare

Strategia Labouchére este foarte populară printre jucători datorită multor poziții. Împreună cu simplitatea, aplicareaa rapidă și riscul financiar scăzut din sistem este un instrument excelent pentru îmbunătățirea jocului. Vă recomandăm să-l încercați.