Totul despre Ruleta europeană

La prima vedere, ruleta europeană de la Net Entertainment este un joc foarte bun. Designul său intuitiv, cu accent pe controale simple, notificările vocale de-a lungul jocului și modul general de joc reprezintă un joc de talie mondială.

Jucătorii își plasează jetoanele ca și cum ar fi la o masă adevărată de ruletă dintr-un cazino.

Cum se joaca?

De asemenea, pot să-și mute sau să-și schimbe pariurile. Mesajele utile care apar atunci când treceți cu mouse-ul pe deasupra fiecărui pariu îl ajută pe jucător să decidă. Astfel, jucătorul primește informații interactive despre pariuri, câștigurile potențiale și limitele de pariuri sau limitele mesei.

Panoul cu informații de joc din colțul din dreapta sus se schimbă în mod dinamic, în funcție de faza curentă a jocului. Jucătorul poate vede lista de numere câștigătoare, precum și numerele fierbinți și reci din ultimele 500 de runde jucate la ruletă.

Dacă vă place să pariați pe numere învecinate, puteți plasa pariurile atunci când deschideți panoul „racetrack”. Panoul cu statistici de joc este un concept simplu, dar adaugă ceva suplimentar jocului.

Statisticile de la ruletă sunt afișate cu imagini plăcute, iar jucătorul poate chiar plasa pariuri suplimentare prin intermediul acestui panou.

Jocul include și pariurile preferate. După ce își plasează jetoanele pe masă, jucătorul deschide meniul „Pariuri preferate” și le plasează sub un nume selectat. Își poate utiliza combinația preferată de pariu oricând în viitor și poate distribui jetoanele pe masă.

Ruleta Europeană Premium

Probabil că toți vor fi de acord că regulile jocurilor clasice, care includ ruleta, nu au multe opțiuni pentru a le face mai emoționante sau mai variate. Acest lucru lasă dezvoltatorilor de jocuri să se străduiască să distingă produsele lor prin efecte vizuale și designul general al mesei.

Si Playtech nu face excepție de la cele de mai sus; Compania este foarte conștientă de ceea ce este important. Încă de la început am dori să spunem că Ruleta Europeană Premium are toate ingredientele potrivite pentru a vă menține interesul în joc.

Imagini cu adevărat premium

După cum am spus mai sus regulile ruletei europene nu se vor schimba decât dacă se va întâmpla ceva cu adevărat drastic. Dar Playtech a decis să utilizeze „cele mai bune arme” din arsenalul lor – deja de la prima vedere, este clar că cuvântul Premium din titlul este bine meritat. Jocul are efecte vizuale cu adevărat extraordinare.

Grafica are un fler luxos și vă face să vă simțiți ca și cum ați fi într-un cazino de primă clasă, cu condiții de mare clasa – cu siguranță nu ca și cum ați fi într-un bar plin de fum. Masa masivă este ușor de navigat și toate elementele de joc au o destinație intuitivă de plasare.

De asemenea, este important să spunem că tabela este pe deplin interactivă și nu trebuie să accesați pariurile făcând clic în numeroase meniuri și submeniuri. Faceți clic pe valoarea cipului pe care doriți să-l utilizați și dupa faceți clic unde doriți să pariați.

Și sa fiu sincer efectele audio au lăsat de asemenea o mare impresie. Autorii au făcut tot ce le-a stat în putință să fie suficient de clar în timp jocului sa nu fie deranjati jucătorii.Cu toate acestea, o mică plângere cu referire la sunetul de rotire a ruletei, destul de nefiresc. Dar asta este doar un detaliu. În rest, sunetul este cu adevărat plăcut și potrivit și ne-a plăcut și vocea crupierului – ceea ce este sincer un lucru foarte rar.

Opțiuni de configurare extinse în ruleta europeană Premium

Poate că cea mai bună caracteristică a ruletei europene premium este gama incredibil de vastă de setări pentru a face timpul petrecut în joc cât mai plăcut posibil. Nu vă place ceva? Nicio problemă, schimbați doar ceea ce doriți. Culoarea mesei, muzica de fundal, volumul. Puteți chiar să alegeți direcția de rotație a ruletei.

Și opțiunile oferite pentru jocul în sine ne-au făcut și mai fericiți. Comfort – acesta este cuvântul pe care l-am folosi pentru a defini ce vă puteți aștepta de la acest joc de ruleta. Din nou, există o gamă largă de setări diferite, inclusiv detalii, vizualizați masa de la camera video. Nu vă place masa standard? Doar schimbați-o.

Când pariați, aveți și acces la o serie de simplificări și îmbunătățiri. Masa complet interactivă este doar începutul. De exemplu, puteți salva până la 4 tipuri de pariuri preferate și apoi le puteți aplica cu un singur clic. P

uteți de asemenea ușor, fără clicuri inutile, plasați pariuri pe toate numerele care conțin cifra 3 (sau orice altă cifră de la 0 la 9) sau de exemplu, dublați pariul. Mai mult decât atât, aveți acces la statisticile jocului ușor de navigat și la un istoric complet al pariurilor dvs. Dacă vă place să jucați cu numere și cote, atunci este foarte probabil să vă placa ceea ce jocul are de oferit.

Verdictul final

Premium European Roulette de la Playtech este un produs cu adevărat bine conceput. Dacă vreți să jucați ruleta cu siguranță nu veți face o greșeală alegand să jucați la această masă. Va fi greu să găsiți un joc mai frumos și mai transparent decât acesta.