Rochia de seara lunga – un look de invidiat

Cele mai multe dintre femei nu se pot lauda cu prezenta unui stilist personal care sa le modeleze preferintele in materie de moda si sa le dea solutiile perfecte de impodobire a siluetei in cazurile in care situatia o cere. In majoritatea situatiilor, ele sunt nevoite sa improvizeze sau sa se bazeze pe ceea ce intuiesc a fi potrivit pentru o tinuta si pentru tipul propriu de silueta. De aceea este necesar sa adapteze mereu designul outfitului la cerintele evenimentului la care il vor afisa, iar unul dintre momentele cu care o femeie se confrunta destul de des in viata este alegerea rochiei de seara pe care o va purta fie la o petrecere, fie la un eveniment monden, sau chiar la o nunta.

O alegere potrivita pentru o seara va complimenta purtatoarea si o va face sa se bucure de acele momente, drept pentru care o doamna va adopta mereu o tinuta care sa o faca sa se simta pe cat de comod, pe atat de atragatoare.

Pentru evenimentele ce implica o tinuta mai sobra se poate alege o rochie de seara lunga. Aceasta denota feminitate, gratie si permite modelarea completa a siluetei deoarece o acopera intr-o proportie crescuta. Daca evenimentul este unul pretentios, si rochia de seara aleasa va reflecta acest fapt, va fi lunga, eleganta, accesorizata cu bijuterii pretioase, in special pentru femeile mature, sigure pe sarmul personal.

O rochie de seara lunga constituie un look  destul de dificil de sustinut, drept pentru care veti alege aceasta solutie in cazurile in care aveti fie o inaltime care va avantajeaza, fie o silueta de invidiat sau doriti ca designul rochiei sa faca minuni pentru forma generala in care vi se incadreaza silueta. Aceasta tinuta ascunde picioarele, iar daca nu va considerati indeajuns de inzestrata la acest capitol se va dovedi alegerea perfecta. De asemeni, este recomandat sa evitati sa purtati ciorapi cu o astfel de tinuta, caci se vor dovedi redundanti si incomozi.

Culorile inchise vor aduce un plus de mister unei rochii de seara lungi, si puteti muta centrul de interes, al outfitului ales, cu ajutorul bijuteriilor. Cerceii alungiti si subtiri alaturi de siragurile lungi vor complimenta o rochie de seara lunga, fluida, care nu va fi neaparat stransa in talie sau care poate avea spatele gol. Daca alegeti o varianta de rochie mulata, stransa in unele zone, o puteti insoti de manusi, atata timp cat rochia va lasa umerii goi.

Un plus de atentie puteti acorda accesoriilor, si aici este vorba despre poseta plic – cea mai mica posibil, detaliu ce va intregi tinuta si astfel veti atrage cu usurinta admiratia tuturor.