Fashion statement – Rochia de seara argintie

O tinuta ce denota pretiozitate va imprima intotdeauna un aer aparte celei care o adopta, tactul si distinctia pot fi reflectate astfel doar de o alegere vestimentara inteleapta si de un look atent studiat si sustinut. Fiecare femeie simte la un moment dat nevoia sa iasa din tipare si sa demonstreze ca are o personalitate debordanta, este acel moment in care ne dorim « sa-i lasam pe toti cu gura cascata », insa trebuie sa fim foarte precauti, astfel incat aceasta sa nu se datoreze unei impresii negative de ridicol si derizoriu.

In ultima vreme putem observa cum s-a impatimit in moda trendul aplicatiilor metalice al accesoriilor pe masura si al materialelor in nuante metalice, iar oportunitatea de a iesi in evidenta se iveste destul de des, insa ce moment mai potrivit pentru un fashion statement putem gasi, decat o serata sau un eveniment deosebit la care vom participa. In acest caz va fi vorba incontestabil de alegerea unei tinute de seara, si cum pentru ceva de impact nu ne putem opri doar la accesorii, putem alege tocmai solutia tesaturilor in nuante metalizate.

O rochie de seara argintie va face deliciul nu numai celei care o poarta ci si al celorlalti participanti la eveniment. Acest outfit a fost inaugurat de divele hollywoodiene de cativa ani si constituie lookul perfect pentru o femeie indrazneata, increzatoare in propria-i senzualitate si in succesul personal.

Pentru a purta un astfel de artificiu vestimentar este nevoie sa renuntati nu numai la inhibitii, dar si la accesoriile exagerate sau la machiajul in exces. Rochia de seara argintie se apropie mai mult de linia sobra decat cele din materiale aurii, nuanta i se poate transforma cu usurinta in prezenta luminii, si poate sustine mai usor unele accesorii deoarece nu exagereaza aspectul « regal ». Sunt permise bratari sau cercei, ias pantofii vor fi alesi obligatoriu in aceeasi nuanta, fara tocuri exagerat de mari, iar ca solutie sigura puteti alege sandale de aceeasi culoare, lucrate foarte fin, asortate cu o poseta plic minuscula din acelasi material. Evitati contrastele puternice asadar, oricum o rochie de seara argintie atrage toate privirile, caci nu doriti sa ajungeti sa agresati vizual privitorul.

Rochia de seara argintie aleasa poate fi lunga sau scurta, si din moment ce va interactiona cu usurinta cu orice sursa de lumina din incapere, nu uitati sa renuntati la ciorapi, culoarea naturala a tenului sau chiar un bronz uniform vor complimenta indeajuns de mult acest outfit. Nu ramane decat sa va decideti asupra coafurii, care trebuie sa para naturala dar ingrijita, sa fie simpla si complet lipsita de fixativ, iar astfel « inarmata » veti avea certitudinea succesului garantat.