Multi wheel roulette – Cum se joaca?

Chiar dacă ruleta este una dintre cele mai conservator tip de joc, inovațiile sunt încă binevenite. Una dintre modalitățile de împrospătare a jocului de ruletă a fost introdusă de Microgaming în Multi Wheel Roulette online.

Joc nou, mai rapid și mai distractiv

Practic, jocul este o ruletă clasică cu regulile jocului European de ruletă. Diferența este că, spre deosebire de alte jocuri puteti pariați pe până la 8 roți de ruletă în același timp.

Trebuie să încercați si să credeți cât de mult o astfel de schimbare simplă poate crește dinamica acestui joc clasic și să vă multiplice câștigul.

Depinde complet de tine cum vei juca acest joc. Nu trebuie să joci pe toate cele 8 roți în același timp. Puteți alege orice număr de roți active. Doar faceți clic pe o roată pentru a o activa.

Un joc de ruleta cu grafică uimitoare

Microgaming este un dezvoltator experimentat și prin urmare nu a pus toate ouăle într-un singur coș și anume numărul de roți. Este foarte conștient de faptul că jucătorii experimentați iau în considerare grafica și opțiunile de joc.

Aspectul vizual este cu adevărat bine făcut, nu este nimic de reprosat. Grafica este foarte plăcută, fără animații inutile și apreciem că Microgaming a acordat cu adevărat atenție detaliilor.

De exemplu, dacă rotiți toate roțile, animația de rotație a bilei nu este niciodată aceeași. Un mic detaliu care face jocul mai plăcut. Sunetele sunt de asemenea bine realizate, discret nu repetitive ca să creeze o atmosferă de joc pozitivă.

Opțiunile jocului sunt de asemenea plăcute. Dacă sunteți un jucător frecvent veți găsi tot ce doriți aici. Jocul oferă numeroase setări care permit să-l personalizați după cum doriți (de exemplu, culoarea tabelului) și desigur include opțiuni speciale de pariere prin intermediul pistei de curse populare.

Jocul nu ar fi completat fără statisticile bine concepute în mod tradițional. Dacă utilizați un sistem de ruletă, aveți toate datele de care aveți nevoie pentru a profita la maxim de strategia dumneavoastra.

Încercați Multi Wheel Roulette gratuit

În general am recomanda Ruleta cu Roata Multipla pentru jucători mai experimentați care cunosc felul de joc în jurul ruletei. Mai multe roți de ruletă înseamnă desigur, un risc crescut și este esențial să se mențină un echilibru financiar sănătos.

Începătorii care sunt interesați ar trebui să încerce mai întâi Multi Wheel Roulette gratuit. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a învăța modul de joc și de a evita riscurile inutile. După ce vă simțiți încrezători, puteți începe să jucați pentru bani reali. Vă dorim mult noroc.