Dacă eziți între mine și o altă persoană, nu mă alege pe mine

Nu sunt eu vreo expertă în relații dar, după cum v-am mai povestit în articolele anterioare, pot să spun cu mâna pe inimă că sunt destul de călită.

Nu știu dacă intră la categoria ghinion, dar am avut ˝onoarea˝ să intru în contact cu tot felul de specimene pe care le găsim des în documentarele de pe Animal Planet.

Ideea este în felul următor. Cercurile în care ne învârtim mulți, prezintă o gamă largă de tentații.

Fidelitatea a devenit subiect tabu

Și crede-mă că găsești orice, pentru toate gusturile. Cred că de aia fidelitatea a devenit subiect tabu, iar de subiectul ˝sex˝ suntem deja suprasaturați.

Era o piesă la modă când eram eu copil și zicea cam așa: ˝La stânga femei, Te uiți fără să vrei, La dreapta femei, Pe toate să le iei˝. Pe vremea aia nu pricepeam eu prea mult, dar am ajuns să cred că Body & Soul ăștia aveau puterea de a prezice viitorul.

Înainte aș fi pus poze cu iubi peste tot, eram în stare să îmi fac și un tablou cu noi să mi-l lipesc pe frunte și să umblu așa pe stradă. Mare greșeală. Am ajuns la concluzia că, cu cât știe mai puțină lume detalii despre viața ta personală, cu atât ești mai fericit.

Se pare că și acest aspect implică niște riscuri. Dacă poporul nu știe că ești luat, vă treziți că sunteți un cuplu… în patru. Cel puțin. Velea zice că dragostea se face în minim doi, crede-l pe cuvânt. Alt Nostradamus al zilelor noastre.

Cum adică să aleagă dintre mine și aia

Se întâmplă ca, la un moment dat, să te trezești din ˝the one and only˝, că ai devenit ˝one option˝. Cum adică să aleagă dintre mine și aia? El era al meu! Sharing is not caring, wtf?! Și uite așa te trezești că, din stăpâna absolută a baghetei lui magice, ai devenit doar una din ˝norocoasele˝ care are ocazia să o mânuiască.

Pentru că ˝piața˝ are o ofertă prea mare și prea… dezbrăcată. Ți se oferă pe tava, fără să ceri. Dacă el mai e și vreun frumușel cu carieră mișto… adios.

Am stat și m-am gândit ce aș face într-o situație de genul. Unele zic că preferă să stea și să suporte orice, să închidă ochii, doar de dragul lui. NU dragă, faci asta de dragul tău. Pentru că ești comodă și e ușor să te complaci. Cred că dacă, în loc să faci un ˝upgrade˝ al relației tale, te transformă în hârtia lui igienică, e cazul să pleci.

Să tragi apa după tine și să îți vezi de treabă. Or mai fi și alte baghete poate cu puteri mai MARI prin târg, nu dispera. Dacă nu, oricând îl poți suna pe fostul să te trateze. Știu, știu, o să spui că nu mai vrei dar… hei! Decât un pește pe uscat, mai bine unul din acvariu. :))

Câteodată mai bine dezertezi forțat dintr-o ˝horă˝ de asta, chiar dacă ți-e greu. Ți-am spus. Pești sunt. Și nu toți te bat (glumesc). Lasă-l să își vadă de harem. Tu pleacă. Altfel o să ajungi la nebuni, gândidu-te de fiecare dată când nu răspunde la mesaje, că poate e cu alta.

E mai sănătos să nu te gândești la nimic și să nu ai motive să te agiți. Și încă ceva: insist, sună-l pe fostul. Măcar pentru două zile, hormonii o să-ți fie mai calmi. După aia te sună el iar. :))