Cele mai bune poziții sexuale pentru părinții extenuați

Trateaza somnul ca pe o perioada speciala intre tine si partener. Planifica-l, anticipeaza-l, fa-l sa apara.

Cand esti obosita si coplesita, sexul poate deveni un alt lucru din lista de lucruri pe care trebuie sa le faci. Nu trebuie insa sa fie asa. Mai tii minte vremurile in care sexul era distractiv? La urma urmei, asa ai ajuns sa ai aceste creaturi care storc si ultima picatura de energie din tine, numiti „copii”.

Vestile bune sunt ca poti sa ai parte de sex grozav chair si atunci cand esti obosita, extenuata. Sexul poate deveni un lucru al trecutului pentru parintii obositi, si adesea devine astfel, pentru ca sunteti obisiti. ultima data cand ai avut parte de sex excitant e posibil sa fie de mult, atat de demult incat nici nu iti mai amintesti.

Cu toate astea, incercand ceva diferit precum furisarea atnuci cand copiii sunt ocupati, dorm sau nu sunt prin preajma poate revigora o parte de excitare. Trateaza sexul ca pe ceva special, un timp intre tine si partener de care trebuie sa va bucurati. Planuiti-l, anticipatil, si faceti-l sa existe.

Cu toate ca sexul planuit nu pare la fel de placut si excitant, atunci cand il incepeti va fi la fel de placut. Intr-adevar, se pierde acel farmec al spontaneitatii, insa trebuie sa inveti sa te adaptezi la noua situatie. Mai mult de atat, atuncicand s-a termina, e posibil sa nu te mai simti la fel de obosita.

Acestea fiind spuse, atunci cand incerci sa faceti dragoste la finalul unei zi grea (sau a unei saptamani), ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa ai parte de o pozitie sexuala inconfortabila. Iata cateva idei despre ce pozitii sexuale pot incerca parintii extenuati:

Pozitia sexuala „Lingurita”

Aceasta pozitie este perfecta pentru atunci cand esti obosita. Amandoi stati intinsi in pat iar el sta in spate. Aceasta pozitei nu necesita o cantitate mare de energie si este foarte confortabila. Este o metoda grozava pentru a te apropia de partener, pentru a te simti mai aproape de acesta. Este de asemenea o pozitie perfecta ce permite o penetrare adanca.

Pozitia sexuala „foarfeca”

Aceasta pozitie sexuala este de asemenea extrem potrivita pentru cei ce doresc relaxare. In aceasta, partenera sta pe spate iar partenerul sta intr-o parte. Punand unul din picioarele sale intre picioarele partenerei, pozitia sexuala „foarfeca” poate produce frictinue puternica asupra clitorisului, ca un bonus.

Pozitia sexuala „Masa”

Daca partenera este foarte obosita, acesta poate sta intinsa pe pat (sau pe masa) pentru a o pune in aplicare. Acesta sta in fata ei sa o penetreze. Functioneaza perfect daca partenerii au aproximativ aceeasi inaltime. Daca barbatul este prea inalt, poti pune cateva perne sub partenera.

Asigura senzatii super intense si asigura o penetrare mult mai puternica datorita acestui unghi. Daca partenera are nevoie de mai multa stimulare externa pentru a avea orgasm, aceasta va trebui sa se stimuleze manual sau sa foloseasca o un vibrator din sex shop.

Pozitia „lingurita” invers

Aceasta pozitie este similara cu „lingurita” obisnuita dar ete facuta intr-un alt unghi. In aceaasta, partenerii stau intinsi pe o parte,dar cu picioarele in spatele capului ei. Este o optiun efoarte buna pentru cei ce doresc confort, relaxare si intimitate. Aceasta pozitie ofera acces la picioare, asadar daca partenerii au fetishuri legate de picioare, acaesat este pozitia ideala.

Pozitia „cainele lenes”

Pozitia „cainele lenes” este precum pozitia traditionala „doggy style”, dar care necesita mai putina energie. In aceasta, partenerul sta in spate ca la pozitia obisnuita, dar isi lasa greutatea pe partenera, care sta cu tot corpul intins pe pat, doar cu partea de jos in sus. Este o pozitei sexuala ideala pentru partenerii extenuati care au copii, deorece nu necesita multa energie si asigura o penetrare adanca.

pozitii sexuale pentru cei obositi

Pozitia „vacarita” inversa

Aceasat este una din cele mai populare pozitii sexuale, si pentru un motiv bun. Este usor de facut si asigura stimulare pentru ambii parteneri. Aceasta pozitie va ajuta pe amandoi sa va relaxati si sa va bucurati de o experienta pe cinste.

Masturbarea reciproca

Ok, aceast anu este o pozitie sexuala , dar daca sunteti amandoi prea obositi de sex, puteti incerca o masturare reciproca. Este oricum mai placuta decat o masturbare obisnita care ofera totusi intimitate si confort. Dezbracati-va si masturbati-va reciproc daca doriti sa aveti parte de placere dar sunteti prea obositi pentru altfel de activitati sexuale.

Faceti o baie impreuna

Baia impreuna poate oferi o intimitate desavarsita – chiar daca exista sau nu orgasm, chiar daca faceti sau nu sex, intimitatea din baie este extrem de benefica pentru parintii extenuati care nu au mai avut de mult parte de afectiune.

Oricum ar fi, este un mod grozav prin care va puteti relaxa reciproc. Petrece timp stand in baie si atingandu-va reciproc. Ai o jucarie rezistenta la apa? Este perfecta pentru aceste situatii.

Indiferent ca duceti baia la urmatorul nivel (la sex) sau pur si simplu va bucurati de o experienta intima impreuna, va puteti bucura amandoi de o experienta intensa, intima.

Pozitia 69

Poate parea o pozitie putin cam kinky pentru gustul vostru, mai ales ca acum sunteti parinti si nu mai practicati acele pozitii nebune pe care le faceati inanite, nu? Ei bine, daca doriti sa continuati sa aveti o relatie puternica, e bine sa incercati pe cat posibil sa nu schimbati comportamentul sexual din relatie.

Pozitia 69 este perfecta pentru cuplurile care cauta satisfactie, placere si intimitate in dormitor. Aceasta pozitie necesita un minim de efort si nu e greu de aplicat. Trebuie doar sa va doriti sa petreceti mai mult timp impreuna.

Concluzie

Multi parinti sufera de probleme de intimitate odata cu aparitia copiilor. Din pacate, este imposibil ca viata sexuala sa nu aiba de suferit. Acestea fiind spuse, daca doriti cu adevarat sa va bucurati o perioada de intimitate alaturi de persoana iubita, exista cateva pozitii pe care le puteti incerca.

Este bine sa nu uitati ca, pe langa mama si tata, inca sunteti parteneri de viata, inca sunteti iubiti si sa va aratati acest lucru. E bine ca din cand in cand, chiar si dupa aparitia bebelusului, sa va aratati unul altuia cat de mult va iubiti. 

Daca doresti sa te bucuri de o noapte romantica alaturi de persoana iubita dar viata de proaspeti pariti v-a extenuat, puteti pune in aplicare pozitiiile de mai sus, care va vor ajuta sa va simtiti iar iubiti, oferindu-va afectiune si romantismul necesar pentru a va bucura care va motiveaza sa va bucurati in continuare de viata de parinte..