Pringles se mănâncă cu… mânuța

Reclama zilei vine de la agenția Grey din Mexic care a realizat un spot foarte amuzant pentru Pringles. Intitulat “The Tribe“, clipul are ca subiect un ritual foarte important în viața membrilor unui trib sud-american, care se pregătesc ani la rând pentru un test de maturitate decisiv în care Pringles joacă rolul principal. Toată povestea spotului, precum și concluziile despre tradiția tribului sunt prezentate de un antropolog care ne oferă toate explicațiile necesare.

Nu ar fi foarte multe de spus, doar că mi s-a părut destul de ingenioasă ideea care s-a materializat într-un spot bine realizat, aspectul de patină a timpului e bine redat și pe deasupra e și foarte amuzant. Tot scenariul nu vă reamintește de un personaj din filmul Scary Movie 2? Spot-ul m-a făcut să mă gândesc din prima la el.

PR FORUM 2013 – Cea mai mare conferință de comunicare și relații publice din România

Avem prilejul de a vă anunța cu bucurie că peste aproximativ două săptămâni, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, va avea loc cea de-a șaptea ediție a PR Forum, cea mai importantă conferință de comunicare și relații publice din România.

Pe parcursul celor două zile de desfășurare a evenimentului, participanții vor putea asista la seminarii intensive, workshop-uri interactive și o gală de premiere a celor mai buni specialiști din industrie.

Prima zi, 25 aprilie, este  alcătuită din două conferințe și trei sesiuni de seminarii ce vor aborda teme precum comunicarea de brand, strategii pentru comunicare Integrats, PR specializat, personal branding pentru manageri ș.a. Participanții vor afla despre tendințele, oportunitățile și provocările actuale ale industriei de PR și comunicare direct de la specialiștii invitați.

Și în acest an, nume mari din industrie vor împărtăși cu auditoriul din experiența și cunoștințele lor:  Sorana Savu – Managing Partner Premium PR, Oana Bulexa – Managing Director The Practice România,  Ionuț Bonoiu – Editor in Chief Forbes România, Răzvan Pascu – consultant în comunicare, Travel Communication, Cristina Bazavan – jurnalist și blogger, bazavan.ro etc.

PR Forum 2013 aduce două noutăți importante: raportul ”Cum văd clienții piața de PR” și PR Academy, prima plaformă de cursuri interactive pentru oamenii de PR. Raportul a fost întocmit de Unlock Research exclusiv pentru eveniment.

Motivele înființării platformei PR Academy sunt prezentate chiar de domnul Cristian Manafu, inițiatorul acesteia:  ”relațiile publice trec printr-un proces de transformare în acest moment, deci practicienii din companii au nevoie de know-how actualizat”, astfel că PR Academy vine în întâmpinarea unei nevoi neacoperite pe piața locală: training-uri de comunicare interactive și actuale.

Cursurile PR Academy se vor desfășura pe parcursul întregului an, iar primele vor fi susținute chiar pe 26 aprilie, în a doua zi de PR Forum 2013: Crisis Communication Today, susținut de GMP PR, Social Media for Public Relations, susținut de GolinHarris și Effective Internal Communication Planning, susținut de Image PR.  Pentru informații suplimentare, accesați site-ul platformei.

Din experiența participărilor noastre la evenimente de profil, organizate de Evensys și prezentate de domul Manafu, vă recomandăm cu încredere și căldură PR Forum 2013, unde veți putea afla ultimele informații și tendințe direct de la specialiști cu reputație în domeniul comunicării și al relațiilor publice. Evenimentul reprezintă totodată o bună ocazie de a face cunoștință cu oameni din industrie ale căror experiență, recomandări și susținere vă vor ajuta cu siguranță.

Așadar, în perioada 25-26 aprilie, toți cei ce sunt interesați, studiază și lucrează cu drag în PR, sunt asteptați la JW Marriott Bucharest Grand Hotel unde se va desfășura PR Forum 2013, un eveniment marca Evensys.