Niciun caine fara cusca – Etapa I

Duminica, 15.11.2015, 6 voluntari IUBIM NATURA au demarat campania “Niciun caine fara cusca”. S-a stat in adapost circa 6 ore, s-a dat apa cainilor si s-au construit 2 custi de marini diferite.

Pentru realizarea acestui proiect s-au cumparat scanduri, uneltele necesare taieririi scandurilor, cuie, vopsea etc.

Urmatorii voluntari s-au prezentat la apel:

  • Stamatachi Anca
  • Muscalu Sebastian
  • Dima Dragos
  • Falckon Eduard
  • Purcaru Cristian
  • Suciu Florin

Actiunea a inceput la ora 10.00 cu pregatirile necesare. Si apoi, sub ochii iubitori ai cainilor din adapost, am trecut la construirea custilor.

Cusca mai mica a costat 50 euro.

Cusca mai mare a costat in jur de 75 euro.

Totusi, daca vom reusi sa gasim scandura mai ieftina (si trebuie sa reusim) cu siguranta vor costa mai putin custile facute de noi in sistem de voluntariat.

In continuare in adapost sunt nevoie de multe custi. Dupa cum vedeti si in poze custile existente sunt in mare parte distruse si foarte ude.

De aceea avem nevoie de ajutorul vostru. Daca puteti dona materiale necesare construirii de custi va rugam sa ne contactati. Daca doriti sa donati bani aveti la dispozitie mai multe variante (contactati-ne). Dorim sa mai construim cel putin inca 20 de custi mari, deci am avea nevoie de aproximativ 1500 de euro. Contactati-ne pe facebook (link).

Natural Expo la final

Intre 6 si 8 iunie 2014 a avut loc la Bacau un targ de produse naturale/naturiste numit Natural Expo, organizat de Farmacia Naturii si Asociatia Iubim Natura.

Plantute, creme naturale, astrologie, muzica terapeutica, argila, ceaiuri, tincturi, conferinte, yoga, hrana rovegan sunt doar unele din darurile pe care bacauanii le-au putut primi la acest targ unic in Bacau.

 Chiar daca unii au plecat fara niciun produs cu siguranta au plecat mai veseli, mai plini de viata. Aceasta este parerea generala a tuturor celor care au participat.

La final, s-au extras persoanele castigatoare ale unei tombole plina de daruri terapeutice. O multime de bacauani au castigat ceea ce poate nu si-au putut permite sa cumpere. Care nu au fost prezenti la extragere sunt asteptati la Farmacia Naturii pentru a-si lua premiul.

In concluzie, totul a fost minunat, divin. Organizatorii promit ca anul viitor sa fie “si mai si”. Am capatat experienta si am inteles mai bine ce au nevoie bacauanii.

Va multumim pentru apreciere si participare.