masaj

Masaj anticelulitic de succes

Terapia cu ventuze este cea mai folosita forma de combatere a celulitei din ziua de azi. Si aceasta terapie este cea la care recurg cele mai multe vedete din ziua de azi, care mai apoi se declara foarte multumite de rezultatele acesteia. Aceasta terapie este realizata in zilele noastre cu ajutorul unor ventuze din silicon, care sunt de diferite dimensiuni, in functie de locul care urmeaza sa fie masat. Astfel ca, daca se doreste un masaj cu ventuze anticelulitice pentru spate, se vor folosi marimile cele mai mari, pentru ca numai asa poate fi masata in intregime toata suprafata spatelui. Atunci cand se doreste realizarea unui masaj cu ventuze pentru combaterea celulitei de pe membrele inferioare si superioare, se folosesc neaparat ventuze din silicon de marimi medii, iar in cazul in care se doreste masarea pielii de pe fata, atunci vor trebui sa se foloseasca ventuze pentru masaj de marimi mici.masaj

Cauzele aparitiei celulitei pot fi: un sistem de drenaj limfatic care este ineficient, venele slabite care au ca rezultat o circulatie a sangelui ineficienta si dezechilibrele hormonale ( deoarece acestea dezvolta mai multe celule adipoase). Este de ajuns ca ventuzele sa fie aplicate pe suprafata zonei pe care este prezenta celulita, iar aceasta dispare incet incet ca prin minune. Si asta se datoreaza presiunii inverse, care face ca celulita sa se rupa pur si simlu. Datorita circulatiei sangelui, care este destul de mult stimulata, grasimea si toxinele vor fie eliberate, iar astfel vor fi mutate la reteaua de drenaj limfatic.

Aplicarea acestor ventuze nu este destul de greu de facut. Inainte de aplicarea acestora, plielea trebuie sa fie unsa cu ulei pentru masaj, pentru ca ele sa poata aluneca in voie pe suprafata acesteia. Dupa ce aspiratia propriu- zisa este realizata, trebuiesc miscate ventuzele pe zonele afectate de celulita ale corpului. Trebuie mentionat si faptul ca, datorita ventuzelor pentru masaj, tesuturile se relaxeaza, iar astfel se elibereaza grasimea nedorita si chiar si toxinele, aceste lucruri fiind facute intr-un mod natural. Primele rezultate ale combaterii celulitei se vor observa dupa numai cateva sedinte de masaj cu ajutorul ventuzelor pentru masaj, iar din cauza acestui aspect, aceasta tehnica a devenit una destul de raspandita in ultima vreme, chiar si in tara noastra. Astfel ca, majoritatea persoanelor cu celulita apeleaza fara sa stea pe ganduri la ajutorul tehnicii ce priveste ventuzele pentru masaj, deoarece aceasta da roade intotdeauna, intr-un timp foarte scurt.

Pe piata din tara noastra, preturile unor astfel de ventuze folosite in masajul anticelulitic sunt unele foarte mici, astfel ca multe persoane doresc sa le achizitioneze pentru a invata sa le utilizeze singuri. Si dupa cum spuneam si mai sus, utilizarea lor este destul de usor de facut, dupa numai o documentatie in acest aspect.