Sandale cu platforma

Pentru ca o tinuta sa fie absolut incantatoare, ea trebuie sa fie pusa in valoare si de articolele de incaltaminte pe care alegem sa le purtam. Indiferent de tendinte, de anotimp, de context, este bine sa se tina seama de faptul ca o incaltaminte gresit aleasa, incomoda, nepotrivita restului tinutei poate crea o imagine de ansamblu imperfecta, usor neingrijita.

Ca atare, pantofii pe care ii incaltam sunt extrem de importanti, ei putandu-ne aduce un plus de feminitate si eleganta cu fiecare pas. Nu intamplator un fashion icon precum Marilyn Monroe, care a inspirat generatii de femei de-a lungul timpului si si-a pus incontestabil amprenta asupra modei, obisnuia sa spuna: “Da-i unei fete pantofii potriviti si va putea cuceri lumea.”

In fiecare anotimp apar o multitudine de modele, de culori si texturi ale pantofilor, astfel incat este din ce in ce mai dificil sa ne exprimam o optiune. In ceea ce priveste sezonul primavara-vara 2013, se manifesta doua mari tendinte: pe de o parte se poarta sandalele cu platforma, pantofii peep toes cu platforma, saboţii suprainaltati, iar de cealalta parte, se afla sandalele si papucii cu talpa joasa, cele tip gladiator ori cu barete prinse pe glezna, fundite, snururi, etc.

Bineinteles, la o prima privire aruncata pe strada, se poate observa ca sandalele cu platforma sunt vedetele verii, fiind un accesoriu care acorda un plus de feminitate si senzualitate oricarei tinute, de la cele casual, la cele office ori de seara.

Daca ne intrebam ce face sandalele cu platforma atat de apreciate, este greu de gasit un singur raspuns, in conditiile in care sunt mai comode decat tocurile cui, de exemplu, urmaresc forma anatomica a piciorului, redau increderea de sine doamnelor si domnisoarelor mignone, se poate opta pentru o varietate de modele si culori, in sensul ca se poate alege exact marimea platformei care ofera senzatia de confort si permite sa se stea in picioare oricat este necesar, fara a se simti oboseala.