O alegere indrazneata – costumele de baie cu slip tanga

Vara este un prilej bun pentru a culege roadele acelor cure de slabire si interminabile sedinte de exercitii la sala cu care v-ati torturat in timpul primaverii pentru a scapa de infamele depozite acumulate peste iarna. Acum este momentul, ca femeie, sa va puneti in valoare formele fara inhibitii si sa demonstrati incredere in aspectul fizic.

In acest caz nu mai ramane decat sa va hotarati asupra unui costum de baie potrivit pentru a va dezvalui atuurile si a va scalda in laude. Daca v-ati decis sa mergeti pana la capat si doriti sa beneficiati din plin de binefacerile expunerii la soare, veti alege fara nici o ezitare costumul de baie cu slip tanga.

Acest tip de costum de baie deriva din clasicul deux pieces brazilian numit generic bikini, insa constituie o variatiune indrazneata si, nu de putine ori, evitata de reprezentantele sexului frumos din diferite motive. Chilotul tip tanga a fost apreciat in moda incepand cu anii saptezeci, cand a fost pentru prima data introdus in prezentarile de lenjerie intima, ulterior devenind foarte popular in Brazilia.

Revenind la alegerea costumului de baie cu slip tanga, un lucru este clar, daca va hazardati in aceasta directie, aveti nevoie de un posterior maxim tonifiat si de incredere deplina in sine.

Costumul de baie cu slip tanga necesita in primul rand sa fie adaptat corect marimii celei care il poarta, orice inadvertenta la acest capitol se poate solda cu accidente neplacute si jenante sau cu gafe de aspect ce nu pot fi trecute cu vederea. Nu se stie niciodata cand un val mai naravas va poate lipsi de una dintre piesele costumului sau daca veti trece de examenul critic al celorlalte colege de plaja.

Nu trebuie sa omitem nicidecum avantajele acestui tip de costum, veti fi admirata ca fiind nu numai atragatoare, ci si sofisticata, daca reusiti sa expuneti cum se cuvine un costum cu slip tanga. Il puteti asorta cu succes la o esarfa supradimensionata pentru plaja dintr-un material transparent. Materialul ales pentru costum in sine va fi unul opac, cu pana la trei sugestii si combinatii cromatice.

Nu uitati de ochelarii de soare ce pot fi supradimensionati si cu rame groase, veti dori sa pastrati misterul si sa va simtiti invulnerabila. Daca aveti indoieli cu privire la aceasta alegere, nu omiteti faptul ca slipul tip tanga a ajuns sa fie considerat un apogeu al senzualitatii de catre cei mai renumiti designeri de lenjerie intima de pe mapamond.