Balerini ieftini

Orice dama preocupata de aspectul exterior si de a fi in trend cu cerintele estivale s-a confruntat cel putin o data cu dilema alegerii unei perechi corespunzatoare de incaltaminte pentru zilele toride de vara in care tocurile nu numai ca obosesc piciorul, ci nici nu reusesc sa fie asortate cu succes la tinutele lungi sau la rochiile de plaja.

Daca faceti o vizita la mare, cu siguranta veti dori sa va simtiti comod, si cea mai adecvata solutie in aceasta directie vor fi balerinii. Acestia nu sunt la fel de pretentiosi ca pantofii sau sandalele cu toc sau talpa inalta, si nici prea  comuni pe cat sunt eternii slapi.

O prima problema ce se iveste o reprezinta alegerea designului corespunzator.  In sens practic si de diversificare a tinutelor la care va veti asorta balerinii, cea mai buna solutie ar fi sa aveti cel putin trei perechi de incaltaminte de acest gen, cu alte cuvinte – practic este sa va achizitionati balerini ieftini.

Stiti ca designul si culorile balerinilor oricum se vor demoda pana in vara urmatoare, drept pentru care o investitie de proportii v-ar dezavantaja si nici nu v-ar multumi pe deplin, asadar achizitionati-va multe perechi ieftine pe care le veti alterna pentru un maxim de rafinament. Daca optati pentru o singura pereche mai scumpa, deja ati pierdut batalia si pe campul designului.

O prima cerinta pe care o veti urmari atunci cand va veti cumpara balerini ieftini va fi alegerea acestora in culori care se regasesc si in garderoba voastra de vara. O pereche de balerini poate fi asortata deopotriva cu succes la o rochie lunga de vara sau la o tinuta cu pantaloni tip pana si camasa.

Nu veti regreta deteriorarea unei perechi de balerini ieftini atunci cand ii veti purta pe plaja, stiind ca mai aveti inca trei puse deoparte. Insa atentie, balerinii reusesc sa puna in valoare intreg piciorul atunci cand acesta este expus, daca nu va avantajeaza forma si marimea gleznelor, veti renunta la rochiile scurte in favoarea celor lungi care lasa sa se vada doar atat cat trebuie.

Balerinii ieftini de orice culoare sau textura pot fi purtati cu succes in orice situatie, fie ca aveti de parcurs distante mari pe jos, sau nu detineti o masina personala, fie ca iesiti la o plimbare in parc sau doriti sa va simtiti picioarele comode la locul de munca. Doamnele si domnisoarele sportive, pentru care tocurile nu fac parte obligatoriu din uniforma de serviciu, vor aprecia cu siguranta confortul oferit de o pereche de balerini.