Cercei din argint

Un capitol esential in finisarea cu succes a unei tinute atent studiate il reprezinta bijuteriile. Fie ca sunt purtate din abundenta, fie ca sunt de forme, marimi si culori cat mai diverse, sau sunt confectionate din metale pretioase, acestea reprezinta centrul de interes si accentul unui outfit.

In sezonul estival cerceii vor atrage cel mai mult atentia asupra fizionomiei purtatoarei, deoarece este perioada in care parul este tuns mai scurt sau purtat in coafuri ridicate pentru a evita neplacerile provocare de caldura in exces. Nu de putine ori insa, si implicit in cazul cerceilor, ati avut probabil surpriza neplacuta sa dezvoltati dermatite de contact vara din cauza metalelor aplicate direct pe piele.

Solutia impotriva acestor momente neplacute se gaseste in argint. Antibiotic, antioxidant si dezinfectat, acest metal pretios a fost utilizat la confectionarea bijuteriilor de-a lungul secolelor, oferind cu succes o rezolvare discreta de a impodobi silueta. Ionii de argint au efect bactericid si nu vor permite iritarea urechilor chiar si in cele mai vitrege conditii, drept pentru care este recomandat sa purtati cercei din argint.

Este cunoscut rafinamentul si sarmul femeilor tuarege din desert, care poarta cu mandrie acest tip de bijuterii, iar manufacturarea modelelor de cercei din argint cu un design specific tuareg a devenit o afacere de nisa de mare succes in Europa cu predilectie in vara acestui an.

Pe langa aceste avantaje, cerceii din argint pot fi asortati mai usor tinutelor decat cei din aur, acesta fiind un metal mult mai pretentios. Tenul in nuante deschise este pus elegant in valoare de o bijuterie din argint care imprima un aspect nobil si de inalta tinuta purtatoarei.

In aceeasi directie, ce tine mai mult de capriciile designului, cerceii din argint pot fi mai usor alaturati atat culorilor calde din gama rosu-galben-oranj, dar si celor reci ca  albastru , verde sau indigo. Asadar putem spune ca nu trebuie sa va preocupe excesiv alegerea bijuteriilor pentru o tinuta mai bogata cromatic, daca acestea sunt din argint.

Veti aprecia deopotriva si accesibilitatea preturilor pentru cerceii din argint, astfel avand posibilitatea sa va achizitionati mai multe perechi pe care sa le purtati alternandu-le. Colegele de serviciu sau cercul de prietene apropiate vor observa cat de diversa este colectia personala de cercei si vor aprecia tactul cu care ii schimbati de la o zi la alta pentru un plus de efect. Nu uitati asadar ca, o bijuterie corect  aleasa intregeste si amplifica cel mai inspirat tinuta.