Yukon-Futurus

Yukon Futurus 16×50 O noua aventura

Planificarea unei aventuri poate fi destul de solicitanta pentru oricine dar de fiecare data aceasta trebuie sa cuprinda unele experiente sau noi experiente fie ca este vorba despre o aventura urbana sau despre o aventura in natura. In ambele situatii veti avea posibilitatea de a vedea unele lucruri care nu stiati ca sunt acolo sau unele lucruri pe care nu le-ati vazut pana acum dar pentru a face acest lucru nu strica sa aveti si un ajutor. Pentru a putea vedea ceea ce doriti si chiar si daca se afla la distanta acest ajutor poate veni din partea unui binoclu Yukon Futurus iar ajutorul va fi cu siguranta unul de cea mai buna calitate.Yukon-Futurus

Faptul ca se pozitioneaza in gama de produse destinate drumetiilor nu inseamna ca binoclul Yukon Futurus nu poate fi utilizat si pentru alte activitati cum ar fi vanatoarea, excursiile sau observarea animalelor. Pentru utilizare insa trebuie sa fiti siguri ca este modelul potrivit pentru ceea ce aveti nevoie si putem incepe cu faptul ca este un model avantajos atat ca si design cat si ca specificatii optice. Puteti avea in primul rand un binoclu care se bucura de un design modern dar si de o portabilitate ridicata si asta datorita faptului ca veti avea un model cu o dimensiune de 185 x 215 x 70 mm dar si a carui greutate este de 1000g. Aceste elemente de si par unele mai mari decat in alte cazuri vor avea grija sa fiti multumiti si de ceea ce veti vedea prin el.

O aventura optica

Nu doar designul face ca acest model sa fie unul atractiv ci putem specifica si elementele ce tin de optica sa si pentru inceput poate fi vorba despre obiectul pe care il are de 50mm si de factorul de marire de 16x. Acest obiectiv  impreuna cu prismele Porro va ofera un unghi vizual real de 4 grade iar masurarea mai exacta se poate face prin prezenta unui camp vizual de 70m la o distanta de 1000m ceea ce il face sa fie mai mult dedicat observarii unor lucruri nu foarte dinamice. Tot prin comparatie cu alte modele ceea ce ofera Yukon Futurus este si posibilitatea de a reglare a dioptriilor in valori de +/- 5 iar pentru o stabilitate si mai buna pentru observare aveti inclusiv posibilitatea de al instala pe un trepied avand un adaptor de ¼ inch.

Nu trebuie sa ne limitam la atat pentru a pune in evidenta faptul ca Yukon Futurus este un model fiabil pentru mai multe utilizari si mai multe persoane iar continuarea poate fi cu ajutorul caracteristicilor privind calitatea imaginilor. Veti avea un binoclu cu o pupila de iesire de 3.1mm pentru a putea vedea chiar si in cazul in care lumina este insuficienta dar si straturi antireflex Fully Multi-Coated. Pentru a fi siguri insa ca este un model cu o viata foarte lunga puteti sa va bazati pe rezistenta pe care o are chiar si la apa dar si pe faptul ca veti avea in setul sau capace pentru lentile, dar si o geanta din material foarte rezistent.