Tu pentru ce model de geanta vei alege?

Geanta ramane accesoriul nelipsit al oricarei femei. Fie ca avem nevoie de o geanta pentru a ne ascunde oglinjoara si lipstick-ul, fie ca avem nevoie de o geanta office pentru o agenda in care avem trecute toate contactele noastre, fie ca avem nevoie de o poseta cu care sa facem senzatie la un eveniment important, geanta trebuie sa fie nelipsita din garderoba unei femei. Mai mult decat atat, orice femeie trebuie sa aiba cel putin patru genti: o poseta pentru evenimente speciale, o geanta pentru birou, una pentru vara si una practica pentru vacante.

Anul acesta se anunta unul plin de viata si de culoare, dovada stau gentile in culori pastel, culori neon, in forme clasice sau nonconformiste, cu accesorii metalice sau cu imprimeuri geometrice sau marine.

Pentru sezonul estival, creatorii ne recomanda gentile din rafie cu modele variate si de dimensiuni potrivite, dar foarte colorate, fiind ideale pentru o intreaga zi de alergat prin oras intr-un outfit elegant care va atrage atentia fiecarei persoane intalnite.

In ceea ce priveste gentile practice, anul acesta designerii au optat pentru recomandarea de rucsacuri, atat in variante din piele, cat si in variante coloristice din diverse materiale.

Daca ai un eveniment important la care vei purta clasica little black dress, atunci te sfatuiesc sa optezi pentru o geanta cu o forma mai speciala, fie ca este vorba despre o poseta in forma de cutie de bijuterii sau una de rulaj de hartie. Sezonul acesta designerii te sustin sa iesi din anonimat si sa iti recapeti increderea in fortele proprii.

Geanta office este cea mai greu de ales intrucat creatorii de moda ne ofera o gama foarte variata de modele si culori. Poti opta pentru o geanta cu dimensiuni reduse, intr-o forma rigida, cu maner lung sau scurt, cu bareta sau fara. Modelele sunt imbinari coloristice fie in culori tari, fie in culori nude, fie in culori pastelate.

Noul trend scoate la iveala si gentile rectagulare in culori puternice, cerand in acest mod o tinuta in culori monotone. Gentile in dimensiuni mari iti sar in ajutor si de aceasta data, venind in combinatii de piele cu dantela, aplicatii metalice, broderii din piele in culori neon sau jocuri de doua culori.

Sezonul acesta paleta coloristica de genti nu iti va permite sa alegi o geanta neagra sau una nude, gentile din materiale transparente, din piele cu modele dantelate sau din broderii, te vor trage ele de mana si ti se vor potrivi de minune in acest sezon estival, indiferent de destinatia ta.

Nu ignora faptul ca in acest sezon putem alege cu incredere gentile cu franjuri sau cu un design minimalist.