Sale
Cluburi, petreceri si spectacole copii ListaGradinite.roActivitati pentru copii, lucru manual, desene, alfabetul pentru copii ListaGradinite.roClinici stomatologice particulare copii ListaGradinite.roSpectacole pentru copii, teatru, circ ListaGradinite.roMagazine pentru copii ListaGradinite.roAgentii Babysitting copii ListaGradinite.roPovesti audio pentru copii ListaGradinite.roCarti colorat copii ListaGradinite.ro
Gradinite BucurestiGradinite BucurestiGradinite Bucuresti
Gradinite BucurestiGradinite BucurestiGradinite Bucuresti
Slideshow

Stii la ce gradinita iti trimiti copilul tau ? Afla ultimele noutati despre gradinite !

Adauga acum adresa ta de email !

* camp obligatoriu
Inchide
Acasa arrow Articole arrow Sanatate arrow Obiceiuri sanatoase pentru cel mai bun start in viata!
Untitled Document ListaGradinite.ro Gradinite Bucuresti ListaGradinite.ro Gradinite Particulare Bucuresti
Obiceiuri sanatoase pentru cel mai bun start in viata! Imprimare E-mail
(0 voturi)

În momentul în care aţi decis să deveniţi părinţi aţi ştiut că urmează să vă asumaţi probabil cea mai mare responsabilitate de până acum. Odată cu venirea lui pe lume, viaţa voastră s-a schimbat, iar acum copilul reprezintă prioritatea voastră numărul 1.

Pentru că eşti o mamă care doreşte să îi ofere cel mai bun start în viaţă micuţului, vei şti cât de importanţi sunt primii 3 ani de viaţă pentru dezvoltarea lui sănătoasă. Totodată, aceşti primi 3 ani sunt esentiali în dezvoltarea sistemului imunitar al celor mici. Iar bazele sănătoase în copilărie ajută la dezvoltarea corectă în adolescenţă şi mai apoi în maturitate.

Astfel, pentru a creşte un copil sănătos, asigură-te că aveţi împreună obiceiuri sănătoase, încă de la început. Foarte important pentru protecţia sa imunitară este să încercaţi să faceţi din regulile de igienă o rutină zilnică. Este posibil să întâmpini dificultăţi în a-l face să înţeleagă conceptul de microbi / germeni, însă atunci când regulile de igienă vor intra în rutină, juniorul tău le va realiza din reflex, ceea ce îl va proteja nu de puţine ori de eventuale răceli. Una dintre acţiunile care trebuie să devină o rutină şi poate cea mai importantă, este spălatul mâinilor. Încearcă să îl înveţi de mic că este bine să se spele pe mâini ori de câte ori mănâncă, merge la toaletă, intră în casă după ce aţi fost la joacă în parc. La început va avea tendinţa de a refuza să se spele, de aceea se recomandă sa faceţi acest lucru împreună, ca pe un scurt moment de joacă. Vei vedea că treptat spălatul mâinilor va deveni un reflex.

Un alt obicei sănătos care se formează din primii ani de viaţă este respectarea meselor principale ale zilei. Este recomandat să faceţi tot posibilul să luaţi masa cu întreaga familie cel puţin o dată pe zi. Astfel vă veţi bucura împreună de progresul lui, încurajându-l să îşi formeze obiceiuri sănătoase.

Obişnuiţi-l pe micuţ cu toate alimentele sănătoase, mai ales vegetalele mai puţin atrăgatoare pentru copii, dar atat de bogate în vitamine. Fiţi un bun exemplu şi gătiţi pentru întreaga familie spanac, brocoli, etc şi micuţul vă va mulţumi cu siguranţă când va fi un tânăr sănătos şi puternic. Iar pentru a va asigura că beneficiază de cel mai bun start în viaţa, includeţi în alimentaţia sa formula de lapte premium Aptamil Junior de la Nutricia. Acest lapte de creştere oferă toţi nutrienţii de care copilul are nevoie pentru a creşte puternic. Două cănuţe de 240 ml de Aptamil Junior pe zi, alături de dieta variată şi sănătoasă, acoperă în mare parte necesarul zilnic de vitamine şi minerale.

Împreună cu Immunofortis şi vitaminele A, C şi D, Aptamil Junior contribuie în mod natural la dezvoltarea unui sistem imunitar sănătos şi face parte din dieta corectă a copilului până la vârsta de 3 ani.

Mai multe informaţii despre Aptamil de la Nutricia puteţi găsi pe  www.aptanutricia.ro

Citeste mai mult pe: GradiniteBucuresti.com

Sursa: sfatulparintilor.ro

 Trimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! Yahoo!
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora de catre redactori. Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. De asemenea, pentru o mai buna comunicare, va rugam sa oferiti o adresa de mail valida. Va multumim!


Codul de securitate
Actualizează

< Precedent   Urmator >
ListaGradinite.ro Carti de colorat pentru copii
ListaGradinite.ro Povesti si basme audio pentru copii
 Gradinite Bucuresti
 
PentruMamici.ro ListaGradinite.ro
Talente de Nazdravani
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
ListaGradinite.ro euMama.ro

Sustine ListaGradinite.ro

Gradinite Bucuresti
ListaGradinite.ro - Gradinite Particulare Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6
Twitter ListaGradinite.ro

Recomandam:

ListaGradinite.ro Scutece Happy ListaGradinite.ro Pampers Unicef Romania Gradinite Bucuresti

Ultimele Comentarii

Sustinem:

ListaGradinite.ro Ingrijirea Copilului
ListaGradinite.ro sustine CharityGift.ro
Gradinite Bucuresti
ListaGradinite Sigur.info
Listagradinite.ro Gradinite Particulare Petreceri copii
Gradinite Bucuresti
ListaGradinite.ro sustine Centrul Gifted Education
Gradinite Bucuresti

Tag-uri Gradinite:

[+]
  • Mareste dimensiunea fontului
  • Micsoreaza dimensiunea fontului
  • Reseteaza marimea fontului