Sale
Agentii Babysitting copii ListaGradinite.roClinici stomatologice particulare copii ListaGradinite.roActivitati pentru copii, lucru manual, desene, alfabetul pentru copii ListaGradinite.roCarti colorat copii ListaGradinite.roPovesti audio pentru copii ListaGradinite.roMagazine pentru copii ListaGradinite.roCluburi, petreceri si spectacole copii ListaGradinite.roSpectacole pentru copii, teatru, circ ListaGradinite.ro
Gradinite BucurestiGradinite BucurestiGradinite Bucuresti
Gradinite BucurestiGradinite BucurestiGradinite Bucuresti
Slideshow

Stii la ce gradinita iti trimiti copilul tau ? Afla ultimele noutati despre gradinite !

Adauga acum adresa ta de email !

* camp obligatoriu
Inchide
Acasa arrow Articole arrow Sanatate arrow Bogdan Panait: Timpul mediu pentru adoptarea unui copil este de opt luni
Untitled Document ListaGradinite.ro Gradinite Bucuresti ListaGradinite.ro Gradinite Particulare Bucuresti
Bogdan Panait: Timpul mediu pentru adoptarea unui copil este de opt luni Imprimare E-mail
(0 voturi)

Bogdan Panait, secretar de stat la Oficiul Roman pentru Adoptii, a precizat ca doreste scurtarea timpului pentru adoptarea unui copil.

Cele mai importante declaratii ale lui Bogdan Panait:

Profilul copilului de adoptat: foarte multi vor copii mici, sanatosi.21.000 de copiii se afla in centre, iar in sistemul maternal sunt 20.000 de copii www.adoptiiromania.ro (site-ul Oficiului Roman pentru Adoptii).Romanii cu dubla cetatenie: Legea spune ca acestia trebuie sa aiba domiciliul in tara.Tatal trebuie sa-si recunoasca copilul in afara casatoriei. Tatal care are un copil cu o minora in afara casatoriei nu este obligat sa-si faca un test de paternitate, daca il recunoaste pe copil.Legea 49 da dreptul rudelor pana la gradul III sa adopte nepotul, chiar daca rudele au rezidenta in afara tarii.Exista foarte multi copii de rromi in sistem care nu sunt adoptati.Copilul care are zece ani poate sa spuna daca vrea sa ramana in familie sau sa fie adoptat.O sa impunem ca discutiile dintre solicitanti si cei de la Adoptii sa se faca intr-un cadru privat, eventual inregistrate.Daca vrei sa adopti trebuie sa te prezinti cu urmatoarele acte: analize medicale, cazier, situatia locativa, financiara.Situatia financiara este avuta in vedere de cei care se ocupa de adoptii.In Brasov exista singurul tribunal pentru copii.In Italia tergiversarea unei adoptii se constituie ca infractiune.E dreptul unei persoane necesatorite sa adopte un copil.


Oficiul Roman pentru Adoptii, relatii la telefoanele 021 2301351 0212301320
Am dat consiliere unor tari precum Bulgaria.Romania a facut progrese in ultimii zece ani.Se pune mult accentul pe mentinerea copilului in familie.
Avem in jur de 1100 de copii adoptabili, iar peste 2500 de cupluri vor sa adopte un copil.Adoptia este o masura de ordin juridic.Parintele care vrea sa adopte nu poate sa caute un copil.In ultimii ani s-au inmultit cererile romanilor de a adopta copii din Africa.Media statistica pentru adoptarea unui copil este de opt luni.Asistenta maternala trebuie privita ca o masura temporara.

Romania are una din cele mai greoaie proceduri pentru adoptii din UE. Problemele se leaga in general de intarzierea dosarelor, de personalul din cadrul Oficiilor, de problemele juridice ale fiecarui caz in parte. Puteti afla toate detaliile legate de adoptarea unui copil in Romania, dar si despre proiectul de modificare a procedurilor de adoptie nationala si internationala.

Citeste mai mult pe: GradiniteBucuresti.com

Sursa: superbebe.ro

 Trimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! Yahoo!
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora de catre redactori. Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. De asemenea, pentru o mai buna comunicare, va rugam sa oferiti o adresa de mail valida. Va multumim!


Codul de securitate
Actualizează

< Precedent   Urmator >
ListaGradinite.ro Carti de colorat pentru copii
ListaGradinite.ro Povesti si basme audio pentru copii
 Gradinite Bucuresti
 
PentruMamici.ro ListaGradinite.ro
Gradinite Bucuresti
ListaGradinite.ro euMama.ro
Gradinite Bucuresti
Talente de Nazdravani

Sustine ListaGradinite.ro

Gradinite Bucuresti
Twitter ListaGradinite.ro
ListaGradinite.ro - Gradinite Particulare Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6

Recomandam:

ListaGradinite.ro Scutece Happy ListaGradinite.ro Pampers Unicef Romania Gradinite Bucuresti

Ultimele Comentarii

Sustinem:

Gradinite Bucuresti
ListaGradinite.ro sustine Centrul Gifted Education
ListaGradinite Sigur.info
Gradinite Bucuresti
Listagradinite.ro Gradinite Particulare Petreceri copii
ListaGradinite.ro Ingrijirea Copilului
Gradinite Bucuresti
ListaGradinite.ro sustine CharityGift.ro

Tag-uri Gradinite:

[+]
  • Mareste dimensiunea fontului
  • Micsoreaza dimensiunea fontului
  • Reseteaza marimea fontului