Sale
Cluburi, petreceri si spectacole copii ListaGradinite.roAgentii Babysitting copii ListaGradinite.roActivitati pentru copii, lucru manual, desene, alfabetul pentru copii ListaGradinite.roMagazine pentru copii ListaGradinite.roSpectacole pentru copii, teatru, circ ListaGradinite.roPovesti audio pentru copii ListaGradinite.roCarti colorat copii ListaGradinite.roClinici stomatologice particulare copii ListaGradinite.ro
Gradinite BucurestiGradinite BucurestiGradinite Bucuresti
Gradinite BucurestiGradinite BucurestiGradinite Bucuresti
Slideshow

Stii la ce gradinita iti trimiti copilul tau ? Afla ultimele noutati despre gradinite !

Adauga acum adresa ta de email !

* camp obligatoriu
Inchide
Acasa
Untitled Document ListaGradinite.ro Gradinite Bucuresti ListaGradinite.ro Gradinite Particulare Bucuresti
Ursul doarme si viseaza...caci papucii lui danseaza Imprimare E-mail
(0 voturi)
JOI, 17 APRILIE, ORA 18:00

Un nou atelier "Sfaturile lui David", pentru părinți și copii"
 
"URSUL DOARME ȘI VISEAZĂ...CĂCI PAPUCII LUI DANSEAZĂ"

Unele dintre cele mai dragi amintiri ale copiilor nu sunt legate de jucării sau vacanţe în ţări exotice, ci de timpul frumos petrecut alături de părinţi.
Vă invităm să descoperim împreună diferite modalități prin care ne putem juca cu copiii noștri!

Ca orice părinţi responsabili şi dedicaţi, ne dorim tot ce este mai bun pentru puiul nostru. Facem tot posibilul, ca fiecare clipă petrecută cu el să fie unică, fără a pierde nici măcar un moment din farmecul şi dulceaţa copilăriei. Insă, de multe ori, ne întrebăm: Este suficient doar să stăm cu copilul cât de mult putem? Sau contează în egală măsură şi calitatea timpului petrecut împreună?

După îndelungi căutări, am decis să vă împărtăşim răspunsurile la aceste întrebări prin intermediul proiectului "Sfaturile lui David”.

Acest proiect, încearcă să schimbe acel ceva, care, de multe ori, ne face să folosim expresii precum "Grea este meseria de părinte!" sau "Cine are să-i trăiască, cine nu, să nu-i dorească" sau " Bătaia este ruptă din rai". Experienţa noastră vă poate demonstra contrariul, şi nu doar atât! Prin intermediul tematicilor săptămânale, vă putem împărtăşi mici secrete, de altfel cunoscute de noi toţi, însă uitate, în lupta fiecăruia de a fi un părinte perfect.

Orice părinte poate învăţa să-şi ghideze constructiv propriul copil, motiv pentru care, la cursurile “Sfaturile lui David” , părinţii sunt invitaţi să vină însoţiţi de copiii lor.

Trei joi pe lună, educatori calificaţi şi profesori specializaţi pe psihopedagogie te vor învăţa cum să-ţi dozezi joaca şi cum să comunici mai bine cu copilul tău. La sfârşitul fiecărei luni, alături de noi, va fi chiar Urania Cremene, certificată ca şi expert în parenting de catre Parent’s Toolshop Inc SUA - https://www.facebook.com/parentstoolshopromania

"Sfaturile lui David", proiect inițiat de Teatrul Ion Creangă și Grădinița lui David, în colaborare cu Trio Verde și Urania Cremene.
Evenimentele vor avea loc, cu începere de la ora 18.00, în sala Ludoteca „Apolodor din Labrador” din
cadrul Bibliotecii Naționale a României (Blvd. Unirii nr. 22).

Taxa de participare este de 45 lei/părinte+copil, o parte din încasări urmând să fie redirecționată în vederea achiziționării de bilete, la spectacolele Teatrului Ion Creangă, pentru copii cu nevoi speciale sau care provin din centre de plasament.
Înscrierile se realizează la nr de telefon: 0752012335 sau la adresa de e-mail: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , iar programul și temele de discuție le puteti gasi, saptamanal, pe www.gradinitaluidavid.ro/sfaturile-lui-davidTrimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! Yahoo!
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora de catre redactori. Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. De asemenea, pentru o mai buna comunicare, va rugam sa oferiti o adresa de mail valida. Va multumim!


Codul de securitate
Actualizează

< Precedent   Urmator >
ListaGradinite.ro Povesti si basme audio pentru copii
ListaGradinite.ro Carti de colorat pentru copii
 Gradinite Bucuresti
 
Talente de Nazdravani
Gradinite Bucuresti
PentruMamici.ro ListaGradinite.ro
ListaGradinite.ro euMama.ro
Gradinite Bucuresti

Sustine ListaGradinite.ro

Gradinite Bucuresti
ListaGradinite.ro - Gradinite Particulare Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6
Twitter ListaGradinite.ro

Recomandam:

ListaGradinite.ro Scutece Happy ListaGradinite.ro Pampers Unicef Romania Gradinite Bucuresti

Ultimele Comentarii

Sustinem:

ListaGradinite.ro sustine CharityGift.ro
ListaGradinite Sigur.info
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Listagradinite.ro Gradinite Particulare Petreceri copii
ListaGradinite.ro sustine Centrul Gifted Education
ListaGradinite.ro Ingrijirea Copilului
Gradinite Bucuresti

Tag-uri Gradinite:

[+]
  • Mareste dimensiunea fontului
  • Micsoreaza dimensiunea fontului
  • Reseteaza marimea fontului