Sale
Cluburi, petreceri si spectacole copii ListaGradinite.roAgentii Babysitting copii ListaGradinite.roActivitati pentru copii, lucru manual, desene, alfabetul pentru copii ListaGradinite.roMagazine pentru copii ListaGradinite.roSpectacole pentru copii, teatru, circ ListaGradinite.roPovesti audio pentru copii ListaGradinite.roCarti colorat copii ListaGradinite.roClinici stomatologice particulare copii ListaGradinite.ro
Gradinite BucurestiGradinite BucurestiGradinite Bucuresti
Gradinite BucurestiGradinite BucurestiGradinite Bucuresti
Slideshow

Stii la ce gradinita iti trimiti copilul tau ? Afla ultimele noutati despre gradinite !

Adauga acum adresa ta de email !

* camp obligatoriu
Inchide
Acasa
Untitled Document ListaGradinite.ro Gradinite Bucuresti ListaGradinite.ro Gradinite Particulare Bucuresti
Sfaturile lui David - Parinte si copil - o poveste in care crestem sanatos Imprimare E-mail
(0 voturi)
Ca orice părinţi responsabili şi dedicaţi, ne dorim tot ce este mai bun pentru puiul nostru. Facem tot posibilul, ca fiecare clipă petrecută cu el să  fie unică, fără a pierde nici măcar un moment din farmecul şi dulceaţa copilăriei. Insă, de multe ori, ne întrebăm: Este suficient  doar să stăm cu copilul cât de mult putem? Sau contează în egală măsură şi calitatea timpului petrecut împreună?
 
După îndelungi căutări, am decis  să vă împărtăşim răspunsurile la aceste întrebări prin intermediul proiectului "Sfaturile lui David”.
Raluca Bazar, director “Grădinița lui David”,  a clădit acest proiect de suflet, pentru noi, toţi acei părinţi care dorim în continuare să petrecem timp calitativ cu copiii  noştri, fără a fi privaţi de nevoile şi libertăţile noastre ca şi adulţi. Acest proiect vine din sufletul unei mame, care a învăţat să fie o mămică degajată şi fericită , datorită unui omuleţ, pe nume David.
“Tot ceea ce mi se întâmplă în ultimii şase ani, sunt sub stricta călăuzire şi planificare a fiului meu, David! Tot el, m-a învăţat să am încredere în mine şi să mă iubesc aşa cum sunt. Poate aşa, veţi înţelege de ce totul este cu el, pentru că totul este despre el“, ne-a mărturisit ea.
 
Acest proiect, încearcă să schimbe acel ceva, care, de multe ori, ne face să folosim expresii precum "Grea este meseria de părinte!" sau "Cine are să-i trăiască, cine nu, să nu-i dorească" sau " Bătaia este ruptă din rai". Experienţa noastră vă poate demonstra contrariul, şi nu doar atât! Prin intermediul tematicilor săptămânale, vă putem împărtăşi mici secrete, de altfel cunoscute de noi toţi, însă uitate, în lupta fiecăruia de a fi un părinte perfect.

Orice părinte poate învăţa să-şi ghideze constructiv propriul copil, motiv pentru care, la  cursurile “Sfaturile lui David” , părinţii sunt invitaţi să vină însoţiţi de copiii lor. Trei joi pe lună, educatori calificaţi şi profesori specializaţi pe psihopedagogie te vor învăţa cum să-ţi dozezi  joaca şi cum să comunici mai bine cu copilul tău. La sfârşitul fiecărei luni, alături de noi, va fi chiar Urania Cremene, certificată ca şi expert în parenting de catre Parent’s Toolshop Inc SUA, care ne-a declarat:
"De cele mai multe ori, intențiile părinților și educatorilor sau profesorilor sunt aceleași: un copil fericit, cu stima de sine ridicată, responsabil implicat în familie și societate. De multe ori, însa, parteneriatul familie – grădinița sau școala, devine greoi - părinții doresc ce-i mai bun pentru copil, educatorilor le este greu să explice metodele adoptate de ei. Îmi doresc ca acest proiect să deschidă un astfel de dialog și intențiile să devină realitate! Rolul meu este să ofer parinților tehnicile de care au nevoie, pentru a-și ajuta copilul, în afara grădiniței sau școlii, să devină cea mai bună variantă a lui.”
 
Pentru acei părinţi, care cred în continuare că această calitate de a fi părinte poate fi extrem de placută, îşi deschide paginile "Sfaturile lui David", nou proiect inițiat de Teatrul Ion Creangă și Grădinița lui David, în colaborare cu Trio Verde,  în luna aprilie a acestui an, parte din programul Teatrul Ion Creangă. Spațiu viu.
Evenimentele vor avea loc, cu începere de la ora 18.00, în sala Ludoteca „Apolodor din Labrador” din cadrul Bibliotecii Naționale a României (Blvd. Unirii nr. 22).
 
Taxa de participare este de 45 lei/părinte+copil, o parte din încasări urmând să fie redirecționată în vederea achiziționării de bilete, la spectacolele Teatrului Ion Creangă, pentru copii cu nevoi speciale sau care provin din centre de plasament. Înscrierile se realizează la nr de telefon: 0752012335 sau la adresa de e-mail: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , iar programul și temele de discuție le puteti gasi, saptamanal,  pe www.gradinitaluidavid.ro/sfaturile-lui-davidTrimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! Yahoo!
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora de catre redactori. Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. De asemenea, pentru o mai buna comunicare, va rugam sa oferiti o adresa de mail valida. Va multumim!


Codul de securitate
Actualizează

< Precedent   Urmator >
ListaGradinite.ro Povesti si basme audio pentru copii
ListaGradinite.ro Carti de colorat pentru copii
 Gradinite Bucuresti
 
Talente de Nazdravani
Gradinite Bucuresti
PentruMamici.ro ListaGradinite.ro
ListaGradinite.ro euMama.ro
Gradinite Bucuresti

Sustine ListaGradinite.ro

Twitter ListaGradinite.ro
Gradinite Bucuresti
ListaGradinite.ro - Gradinite Particulare Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6

Recomandam:

ListaGradinite.ro Scutece Happy ListaGradinite.ro Pampers Unicef Romania Gradinite Bucuresti

Ultimele Comentarii

Sustinem:

ListaGradinite.ro sustine CharityGift.ro
ListaGradinite Sigur.info
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Listagradinite.ro Gradinite Particulare Petreceri copii
ListaGradinite.ro sustine Centrul Gifted Education
ListaGradinite.ro Ingrijirea Copilului
Gradinite Bucuresti

Tag-uri Gradinite:

[+]
  • Mareste dimensiunea fontului
  • Micsoreaza dimensiunea fontului
  • Reseteaza marimea fontului