Sale
Cluburi, petreceri si spectacole copii ListaGradinite.roAgentii Babysitting copii ListaGradinite.roActivitati pentru copii, lucru manual, desene, alfabetul pentru copii ListaGradinite.roMagazine pentru copii ListaGradinite.roSpectacole pentru copii, teatru, circ ListaGradinite.roPovesti audio pentru copii ListaGradinite.roCarti colorat copii ListaGradinite.roClinici stomatologice particulare copii ListaGradinite.ro
Gradinite BucurestiGradinite BucurestiGradinite Bucuresti
Gradinite BucurestiGradinite BucurestiGradinite Bucuresti
Slideshow

Stii la ce gradinita iti trimiti copilul tau ? Afla ultimele noutati despre gradinite !

Adauga acum adresa ta de email !

* camp obligatoriu
Inchide
Acasa
Untitled Document ListaGradinite.ro Gradinite Bucuresti ListaGradinite.ro Gradinite Particulare Bucuresti
Iedul cu trei capre, un nou atelier Sfaturile lui David Imprimare E-mail
(0 voturi)
„Sfaturile lui David” – un proiect pentru părinţi şi copii, realizat de Teatrul Ion Creangă și Grădiniţa lui David, în colaborare cu Trio Verde – continuă şi în luna mai la Ludoteca „Apolodor din Labrador”!
 
Coordonate de către o echipă de profesori specializaţi în psihopedagogie, atelierele propun o nouă serie de teme de discuţie menite să vină în sprijinul părinţilor, specialiştii oferindu-le acestora sfaturi personalizate pentru a îşi îmbunătăţi comunicarea cu cei mici.
 
Programul lunii mai debutează astfel cu atelierul „Iedul cu trei capre”, care va avea loc luni, 5 mai, ora 18.00, în Sala Ludoteca „Apolodor din Labrador” de la sediul Bibliotecii Naţionale a României, întâlnirea fiind dedicată discuţiei despre (in)dependenţa copilului şi echilibrul dinamic în care se află părinţii, dar şi alţi membri ai familiei:
 
Bineînțeles ca ne dorim un copil independent, care să se descurce singur şi să îşi asume anumite responsabilităţi, dar în acelaşti timp ne-ar plăcea să înlăturăm noi orice disconfort din viaţa lui. Vrem sa simţim că am vrea  să îl ajutăm cât mai mult şi încă ne place să ştim că el are nevoie de noi... Dar ce facem când copilul este dependent de fiecare membru al familiei? Când realizăm că mama, tata sau bunica execută, iar el doar comandă?
 
 
Taxa de participare este de 45 lei/părinte+copil, iar o parte din încasări va fi redirecționată achiziționării de bilete, la spectacolele Teatrului Ion Creangă, pentru copii care provin din medii defavorizate.
Înscrierile se realizează la nr. de telefon: 0752.012.335 sau la e-mail Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , biletele putând fi ridicate de la reprezentanții Grădinița lui David înainte de eveniment, la Ludotecă.Trimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! Yahoo!
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora de catre redactori. Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. De asemenea, pentru o mai buna comunicare, va rugam sa oferiti o adresa de mail valida. Va multumim!


Codul de securitate
Actualizează

< Precedent   Urmator >
ListaGradinite.ro Povesti si basme audio pentru copii
ListaGradinite.ro Carti de colorat pentru copii
 Gradinite Bucuresti
 
Talente de Nazdravani
Gradinite Bucuresti
PentruMamici.ro ListaGradinite.ro
ListaGradinite.ro euMama.ro
Gradinite Bucuresti

Sustine ListaGradinite.ro

Twitter ListaGradinite.ro
ListaGradinite.ro - Gradinite Particulare Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6
Gradinite Bucuresti

Recomandam:

ListaGradinite.ro Scutece Happy ListaGradinite.ro Pampers Unicef Romania Gradinite Bucuresti

Ultimele Comentarii

Sustinem:

ListaGradinite.ro sustine CharityGift.ro
ListaGradinite Sigur.info
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Listagradinite.ro Gradinite Particulare Petreceri copii
ListaGradinite.ro sustine Centrul Gifted Education
ListaGradinite.ro Ingrijirea Copilului
Gradinite Bucuresti

Tag-uri Gradinite:

[+]
  • Mareste dimensiunea fontului
  • Micsoreaza dimensiunea fontului
  • Reseteaza marimea fontului