Sale
Cluburi, petreceri si spectacole copii ListaGradinite.roAgentii Babysitting copii ListaGradinite.roActivitati pentru copii, lucru manual, desene, alfabetul pentru copii ListaGradinite.roMagazine pentru copii ListaGradinite.roSpectacole pentru copii, teatru, circ ListaGradinite.roPovesti audio pentru copii ListaGradinite.roCarti colorat copii ListaGradinite.roClinici stomatologice particulare copii ListaGradinite.ro
Gradinite BucurestiGradinite BucurestiGradinite Bucuresti
Gradinite BucurestiGradinite BucurestiGradinite Bucuresti
Slideshow

Stii la ce gradinita iti trimiti copilul tau ? Afla ultimele noutati despre gradinite !

Adauga acum adresa ta de email !

* camp obligatoriu
Inchide
Acasa
Untitled Document ListaGradinite.ro Gradinite Bucuresti ListaGradinite.ro Gradinite Particulare Bucuresti
Antonia a incins atmosfera la petrecerea de 20 de ani a InSPE Imprimare E-mail
(0 voturi)
Cele mai frumoase momente din viață au nevoie de un soundtrack pe măsură. Conștienți de acest lucru, cei de la InSPE (International School for Primary Education) și-au celebrat, recent, cele două decenii de existență - și excelență - în educație, printr-un show de zile mari, la care s-a cântat, s-a dansat și s-a petrecut așa cum se cuvine pentru a celebra un moment de colecție.

Petrecerea care a marcat cei 20 de ani ai instituției private de învățământ a avut loc la PressHouse Ballroom, bucurându-se de prezența unor invitați de seamă. Și pentru că InSPE face artă din educație, era normal ca printre oaspeții săi să fie tot niște artiști: Bibi, o starletă pentru viitor în muzică, Amna și - marea surpriză a serii - Antonia, una dintre cele mai în vogă cântărețe ale momentului în România. 

Prezența electrizantă a Antoniei s-a făcut simțită instantaneu, melodiile sale inspirând acel “feel good factor” reprezentativ pentru InSPE, și oferindu-le motive de veselie nu doar copiilor, ci și părinților și profesorilor prezenți la aniversare, una onorată și de fosta campioană olimpică la înot Camelia Potec.

La finalul show-ului, “piperat” cu îmbrățișări, chicote, baloane colorate și desene ale elevilor de la InSPE, create special pentru ocazie, Antonia a fost “asaltată” de micuții admiratori, petrecând peste 30 de minute cu aceștia pentru poze și autografe, dovadă că petrecerea organizată de InSPE a fost un succes fulminant.

De la un party atât de reușit, care a marcat 20 de ani de viață ai uneia dintre școlile private de elită din București, nu puteau lipsi tortul și șampania pentru copii, care au completat meniul unei seri de excepție, ce a adus prietenii împreună. La 20 de ani, InSPE are de partea ei tinerețea și ambiții mari pentru viitor. Unul care, judecând după generațiile de elită pe care le-a format, se anunță cât se poate de spectaculos.

Despre InSPE

Apărută în 1994 sub denumirea de Grădinița Internațională (International Nursery School), instituția privată de învățământ și-a propus să furnizeze educație de calitate în limba engleză copiilor din comunitatea de expați din București. Un an mai târziu, școala s-a mutat în “Satul Francez”, acolo unde a petrecut un deceniu de succes. Dezvoltarea continuă, creșterea numărului de cursanți și diversificarea acestora au determinat mutarea într-un nou sediu, în 2004, și trecerea la denumirea actuală (International School for Primary Education), pentru a evidenția noul statut de Grădiniță și Școală Primară. Cu facilități la standarde ultra moderne, îmbunătățite constant, profesori de elită și o programă inovatoare, care pune accent pe interactivitate și o experiență holistică, InSPE este cea mai bună alegere pentru viitorul copiilor Dvs..

Pentru mai multe detalii, vizitați: www.inspe.ro  
 


Trimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! Yahoo!
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora de catre redactori. Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. De asemenea, pentru o mai buna comunicare, va rugam sa oferiti o adresa de mail valida. Va multumim!


Codul de securitate
Actualizează

< Precedent   Urmator >
ListaGradinite.ro Povesti si basme audio pentru copii
ListaGradinite.ro Carti de colorat pentru copii
 Gradinite Bucuresti
 
Talente de Nazdravani
Gradinite Bucuresti
PentruMamici.ro ListaGradinite.ro
ListaGradinite.ro euMama.ro
Gradinite Bucuresti

Sustine ListaGradinite.ro

ListaGradinite.ro - Gradinite Particulare Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6
Twitter ListaGradinite.ro
Gradinite Bucuresti

Recomandam:

ListaGradinite.ro Scutece Happy ListaGradinite.ro Pampers Unicef Romania Gradinite Bucuresti

Ultimele Comentarii

Sustinem:

ListaGradinite.ro sustine CharityGift.ro
ListaGradinite Sigur.info
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Listagradinite.ro Gradinite Particulare Petreceri copii
ListaGradinite.ro sustine Centrul Gifted Education
ListaGradinite.ro Ingrijirea Copilului
Gradinite Bucuresti

Tag-uri Gradinite:

[+]
  • Mareste dimensiunea fontului
  • Micsoreaza dimensiunea fontului
  • Reseteaza marimea fontului