Sale
Magazine pentru copii ListaGradinite.roCluburi, petreceri si spectacole copii ListaGradinite.roAgentii Babysitting copii ListaGradinite.roClinici stomatologice particulare copii ListaGradinite.roActivitati pentru copii, lucru manual, desene, alfabetul pentru copii ListaGradinite.roCarti colorat copii ListaGradinite.roPovesti audio pentru copii ListaGradinite.roSpectacole pentru copii, teatru, circ ListaGradinite.ro
Gradinite BucurestiGradinite BucurestiGradinite Bucuresti
Gradinite BucurestiGradinite BucurestiGradinite Bucuresti
Slideshow

Stii la ce gradinita iti trimiti copilul tau ? Afla ultimele noutati despre gradinite !

Adauga acum adresa ta de email !

* camp obligatoriu
Inchide
Acasa
Untitled Document ListaGradinite.ro Gradinite Bucuresti ListaGradinite.ro Gradinite Particulare Bucuresti
Targu-Mures: Club de socializare pentru bebelusi targumuresenilor Imprimare E-mail
(3 voturi)
Programele „Bebe Bălăceală” şi „Clubul Copăcel” atrag lunar 200 de copii la Fundaţia „Alpha Transilvană”. Bazinul cu apă caldă şi jocurile interactive savurate alături de părinţi îi fascinează pe micuţi

Programul „Start. Educaţie timpurie”, iniţiat de Fudaţia „Alpha Transilvană” oferă micuţilor de la 0 la 4 ani posibilitatea de a participa la şedinţe de hidroterapie, prin programul „Bebe Bălăceală” sau de socializare, în cadrul Clubului „Copăcel” alături de părinţii lor, sub suprevegherea unui specialist. 

Bazinul de hidroterapie al fundaţiei a fost construit în 2006 din fonduri PHARE şi este atracţia principală a copiilor, care se obişnuiesc de mici cu apa

. „Activităţile acvatice sporesc imunitatea, dezvoltă aparatul cardiovascular şi respirator, au efecte benefice asupra dezvoltării psihice şi sociale, cresc ataşamentul copil-părinte şi contribuie la învăţarea ulterioară a înnotului”, a precizat Andreia Moraru, directorul adjunct al Fundaţiei „Alpha Transilvană”. Copiii, însoţiţi de părinţii lor sunt împărţiţi în grupe de maxim 5 copii de vârste apropiate şi, sub supravegherea unui kinetoterapeut, fac exerciţii şi jocuri adaptate vârstei lor. Micuţii şi părinţii lor adoră bălăceala.

„Venim la bazin de 2 luni şi ne place foarte mult. Am venit la recomandarea medicului neuropsihiatru, care ne-a spus că apa e un mediu benefic pentru că se dezvoltă armonios”, a spus mama micuţei de 8 luni, Maia. Kata, de 8 luni jumate, a fost fascinată din prima clipă de jucăriile colorate din apă. „Îi place şi ei şi îmi place şi mie pentru că e foarte relaxant. Am auzit de bazin din vremea când eram însărcinată şi abia aşteptam să vin cu copilul aici”, ne-a declarat Szerena Bod, mama fetiţei. 

Temperatura apei este de 35 de grade, adâncimea maximă de 1,40 metri, apa este tratată permanent prin ionizare, iar nivelul PH-ului şi al clorului se măsoară de două ori pe zi. Costul relaxării la bazin este de 80 de lei lunar, pentru patru şedinţe, iar până acum aproximativ 150 de copii profită alături de părinţii lor de bălăceală o dată pe săptămână. 

Pe lângă socializare în apă, micuţii au şi un club al lor, unde învaţă jucându-se. Clubul „Copăcel” se adresează copiilor cu vârste între 8 luni şi 2 ani, care, alături de părinţii lor şi de un psihopedagog învaţă socializarea şi cu alte persoane, care nu sunt din familie, fapt care îi ajuta la viitoarea integrare în creşe şi grădiniţe. 

„Pe lângă scopul de educaţie timpurie şi de amuzament, aceste întâlniri sunt bune ocazii pentru mămici să schimbe păreri legate de copilaşii lor, sau pentru a solicita îndrumarea unui specialist”, a mai explicat Andreia Moraru. Momentan, din Clubul „Copăcel” fac parte 50 de copii, iar preţul a patru şedinţe lunar este de 20 de lei. 

Program la bălăceală

Micuţii pot merge la bazin alături de părinţi de luni până vineri, la ore diferite, în funcţie de vârsta copiilor şi de o programare făcută în prealabil. Cei interesaţi au nevoie de o adeverinţă de la medicul de familie atât pentru copil, cât şi pentru persoana care însoţeşte copilul, cu specificarea că nu figurează în evidenţe cu boli infecto-contagioase acute sau cronice.

Sursa: AdevarulTrimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! Yahoo!
 

Comentarii  

 
0 #1 Date contact bebe balacealaRosca Cristina 28-04-2015 16:56
Buna ziua,
Imi puteti spune si mie va rog adresa si un numar de tel unde se pot face programari? Vreau sa vin si eu cu fetita mea de 1 anisor :).
Va multumesc!
Citat
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora de catre redactori. Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. De asemenea, pentru o mai buna comunicare, va rugam sa oferiti o adresa de mail valida. Va multumim!


Codul de securitate
Actualizează

< Precedent   Urmator >
ListaGradinite.ro Carti de colorat pentru copii
ListaGradinite.ro Povesti si basme audio pentru copii
 Gradinite Bucuresti
 
PentruMamici.ro ListaGradinite.ro
Gradinite Bucuresti
ListaGradinite.ro euMama.ro
Gradinite Bucuresti
Talente de Nazdravani

Sustine ListaGradinite.ro

Gradinite Bucuresti
ListaGradinite.ro - Gradinite Particulare Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6
Twitter ListaGradinite.ro

Recomandam:

ListaGradinite.ro Scutece Happy ListaGradinite.ro Pampers Unicef Romania Gradinite Bucuresti

Ultimele Comentarii

Sustinem:

ListaGradinite.ro sustine Centrul Gifted Education
ListaGradinite Sigur.info
Gradinite Bucuresti
Listagradinite.ro Gradinite Particulare Petreceri copii
ListaGradinite.ro Ingrijirea Copilului
Gradinite Bucuresti
ListaGradinite.ro sustine CharityGift.ro
Gradinite Bucuresti

Tag-uri Gradinite:

[+]
  • Mareste dimensiunea fontului
  • Micsoreaza dimensiunea fontului
  • Reseteaza marimea fontului