Sale
Cluburi, petreceri si spectacole copii ListaGradinite.roAgentii Babysitting copii ListaGradinite.roActivitati pentru copii, lucru manual, desene, alfabetul pentru copii ListaGradinite.roSpectacole pentru copii, teatru, circ ListaGradinite.roCarti colorat copii ListaGradinite.roClinici stomatologice particulare copii ListaGradinite.roMagazine pentru copii ListaGradinite.roPovesti audio pentru copii ListaGradinite.ro
Gradinite BucurestiGradinite BucurestiGradinite Bucuresti
Gradinite BucurestiGradinite BucurestiGradinite Bucuresti
Slideshow

Stii la ce gradinita iti trimiti copilul tau ? Afla ultimele noutati despre gradinite !

Adauga acum adresa ta de email !

* camp obligatoriu
Inchide
Acasa arrow Articole arrow Educatie arrow Patru crese noi in Bucuresti. Conditii excelente, preturi mici
Untitled Document ListaGradinite.ro Gradinite Bucuresti ListaGradinite.ro Gradinite Particulare Bucuresti
Patru crese noi in Bucuresti. Conditii excelente, preturi mici Imprimare E-mail
(2 voturi)

Gradinite BucurestiPatru crese noi in Bucuresti. Conditii excelente, preturi mici
Primele patru centre de îngrijire şi educaţie timpurie din lanţul AnTanTe, aflat în administraţia statului, şi-au deschis astăzi porţile, anunţă Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB).

 Cele patru creşe de stat deschise în Bucureşti (trei în sectorul 3 şi una în sectorul 6) sunt parte a unui proiect finanţat cu fonduri europene care îşi propune să atargă atenţia asupra importanţei pe care o are educaţia timpurie în dezvoltarea ulterioară a copilului.

Mai multă atenţie acordată copiilor

Sub deviza “Mai multe centre de îngrijire pentru copilul tău, mai multe oportunităţi de angajare pentru tine”, coordonatorii proiectului vor să pregătească 173 de specialişti care se vor afla, până la finalul anului 2012, în 13 creşe noi, unde copiilor li se va acorda o atenţie sporită. Grupele nu vor fi mai mari de 15-20 de copii, de care se vor ocupa cel puţin două persoane specializate în educaţia timpurie, alături de personalul de îngrijire. “În aceste centre accentul este pus foarte mult pe dezvoltarea fizică şi mentală a copilului, astfel încât mămicile care se întorc la serviciu să poată avea siguranţa că micuţii lor sunt îngrijiţi în cele mai bune condiţii”, a precizat Cosmina Simean, directorul DGASMB, citată de Agerpres.

70 de locuri noi în creşe

Cele patru centre de de îngrijire şi educaţie timpurie deschise în Capitală oferă 70 de locuri pentru copii până la 3 ani. Cele mai multe locuri (40) sunt în Centrul nunmărul 1, situat în Complexul de locuinţe Traian, din sectorul 3 (nr. 8, bloc M55). Câte zece locuri au centrele de îngrijire numărul 2 (str. Lucreţiu Pătrăşcanu, nr. 17, bl. M18, sector 3), numărul 3 (str. Ceairului nr. 13, bl. M2, scara A, parter, sector 3) şi numărul 4 (Bdul. Ghencea, nr. 36, sector 6).

Taxe mici, servicii mai bune

„Centrele au jucării şi un instrumentar de ultimă generaţie, care nu reprezintă însă un lux, ci sunt necesare în dezvoltarea abilităţilor copiilor” ne-a declarat Violeta Vijulie, coordonator de comunicare în cadrul proiectului. Părinţii care vor alege să îşi lase copii pe mâna specialiştilor în educaţie timpurie vor plăti taxe comparabile cu cele solicitate de celelalte creşe de stat, însă centrele de îngrijire nu vor fi susţinute numai de aceste sume. Potrivit Violetei Vijulie, primarul general al capitalei, Sorin Oprescu, prezent astăzi la lansarea oficială a promis că va aloca pentru creşele AnTanTe  bugetele necesare pentru ca serviciile să se menţină la standarde ridicate.

Cine poate apela la serviciile noilor creşe

Potrivit directorului DGASMB, centrele de îngrijire şi educaţie timpurie sunt accesibile doar copiilor ale căror mame se întorc la serviciu. Creşele vor funcţiona între orele 7:00 şi 18:00, însă, în cazuri excepţionale, copii pot rămâne şi după această oră în centru, cu anunţarea prealabilă a personalului. Mai multe informaţii pentru cei interesaţi să îşi înscrie copii în noile centre vor fi disponibile în aproximativ două săptămâni pe site-ul www.antante.org, a declarat Violeta Vijulie.

Citeste mai mult pe: GradiniteBucuresti.com

Sursa: evz.ro


Trimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! Yahoo!
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora de catre redactori. Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. De asemenea, pentru o mai buna comunicare, va rugam sa oferiti o adresa de mail valida. Va multumim!


Codul de securitate
Actualizează

< Precedent   Urmator >
ListaGradinite.ro Povesti si basme audio pentru copii
ListaGradinite.ro Carti de colorat pentru copii
 Gradinite Bucuresti
 
ListaGradinite.ro euMama.ro
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Talente de Nazdravani
PentruMamici.ro ListaGradinite.ro

Sustine ListaGradinite.ro

ListaGradinite.ro - Gradinite Particulare Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6
Gradinite Bucuresti
Twitter ListaGradinite.ro

Recomandam:

ListaGradinite.ro Scutece Happy ListaGradinite.ro Pampers Unicef Romania Gradinite Bucuresti

Ultimele Comentarii

Sustinem:

ListaGradinite Sigur.info
ListaGradinite.ro sustine CharityGift.ro
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Listagradinite.ro Gradinite Particulare Petreceri copii
ListaGradinite.ro Ingrijirea Copilului
ListaGradinite.ro sustine Centrul Gifted Education
Gradinite Bucuresti

Tag-uri Gradinite:

[+]
  • Mareste dimensiunea fontului
  • Micsoreaza dimensiunea fontului
  • Reseteaza marimea fontului