Sale
Magazine pentru copii ListaGradinite.roCluburi, petreceri si spectacole copii ListaGradinite.roAgentii Babysitting copii ListaGradinite.roClinici stomatologice particulare copii ListaGradinite.roActivitati pentru copii, lucru manual, desene, alfabetul pentru copii ListaGradinite.roCarti colorat copii ListaGradinite.roPovesti audio pentru copii ListaGradinite.roSpectacole pentru copii, teatru, circ ListaGradinite.ro
Gradinite BucurestiGradinite BucurestiGradinite Bucuresti
Gradinite BucurestiGradinite BucurestiGradinite Bucuresti
Slideshow

Stii la ce gradinita iti trimiti copilul tau ? Afla ultimele noutati despre gradinite !

Adauga acum adresa ta de email !

* camp obligatoriu
Inchide
Acasa
Untitled Document ListaGradinite.ro Gradinite Bucuresti ListaGradinite.ro Gradinite Particulare Bucuresti
La gradinita si in week-end si in vacante Imprimare E-mail
(0 voturi)
Daca parintii nu au rude in grija carora sa-si lase copilul si nu au prins un loc la gradinitele de stat, trebuie sa aleaga intre angajarea unei bone sau inscrierea micutului la o unitate prescolara privata. Ofertele sunt care mai de care mai tentante.

Pe site-urile lor, gradinitele private isi descriu pe larg spatiul, meniul si cursurile oferite copiilor, tarifele si, nu in ultimul rånd, programul. Parintii care doresc sa-si inscrie copiii la gradinite private in 2009/2010 si testeaza piata inca de pe acum nu trebuie sa ramâna surprinsi daca de la vreo unitate li se va raspunde ca nu mai sunt locuri pentru anul viitor. Sunt foarte putine cazuri ce-i drept, dar iata ca exista si in rândul gradinitelor private unele foarte cautate. Pe de alta parte, parintii vor descoperi ca exista si unitati prescolare private care ar face orice sa atraga cât mai multi clienti. Conducerea si educatoarele unor gradinite particulare sunt dispuse sa stea si in week-end cu micutii, bineinteles in schimbul unor tarife suplimentare fata de cele percepute lunar. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca, in cazul in care parintii solicita, personalul din câteva unitati prescolare private sta cu acesti copii si peste noapte. Clientul nostru, stapânul nostru… Oferte si preturi: vineri, sâmbata, duminica, intre orele 20.00 si 8.00 - 150 de lei pe zi. Parintii care au treaba sâmbata si duminica si vor sa-si duca micutii la gradinita intre orele 8.00 si 20.00 trebuie sa scoata din buzunar 15 - 20 de lei pentru fiecare ora petrecuta la gradinita. Pentru parintii care au un alt program la sfârsit de saptamâna si nu pot avea grija de copii, exista putine gradinite particulare care ofera asa-numitul „pachet de week-end“. Program: vineri de la orele 20.00 pâna duminica orele 20.00, la pretul de 500 - 600 lei. Pe de alta parte, aproximativ 80% dintre gradinitele private bucurestene au program si pe perioada vacantelor, mai putin in luna august, când trebuie efectuata curatenie generala si vin controale de la autoritatile sanitare. Pentru anul 2009/2010, unele unitati prescolare private estimeaza o majorare cu maximum 15% a tarifelor fata de cele actuale sau o marire cu 10 - 30 de lei. Si in ceea ce priveste tarifele lunare, parintii vor trebui sa le studieze indelung. Sunt fel de fel de oferte: orele 7.30 - 12.30 : 590 lei (engleza intensiv), 7.30 - 13.30 : 690 lei (engleza intensiv), 7.30 - 18.30: 990 lei (engleza intensiv), 7.30 - 19.30 : 1.090 lei (engleza intensiv), 9.00 - 13.00 ; 1.000 de lei, 9.00 - 14.00 : 1.330 de lei, 9.00 - 18.00 : 1.600 de lei, 8.00 - 14.00 : 700 lei, 8.00 - 18.00 : 1.000 lei, 8.00 - 20.00 : 1.100 lei.
 


Trimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! Yahoo!
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora de catre redactori. Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. De asemenea, pentru o mai buna comunicare, va rugam sa oferiti o adresa de mail valida. Va multumim!


Codul de securitate
Actualizează

< Precedent   Urmator >
ListaGradinite.ro Carti de colorat pentru copii
ListaGradinite.ro Povesti si basme audio pentru copii
 Gradinite Bucuresti
 
PentruMamici.ro ListaGradinite.ro
Gradinite Bucuresti
ListaGradinite.ro euMama.ro
Gradinite Bucuresti
Talente de Nazdravani

Sustine ListaGradinite.ro

ListaGradinite.ro - Gradinite Particulare Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6
Gradinite Bucuresti
Twitter ListaGradinite.ro

Recomandam:

ListaGradinite.ro Scutece Happy ListaGradinite.ro Pampers Unicef Romania Gradinite Bucuresti

Ultimele Comentarii

Sustinem:

ListaGradinite.ro sustine Centrul Gifted Education
ListaGradinite Sigur.info
Gradinite Bucuresti
Listagradinite.ro Gradinite Particulare Petreceri copii
ListaGradinite.ro Ingrijirea Copilului
Gradinite Bucuresti
ListaGradinite.ro sustine CharityGift.ro
Gradinite Bucuresti

Tag-uri Gradinite:

[+]
  • Mareste dimensiunea fontului
  • Micsoreaza dimensiunea fontului
  • Reseteaza marimea fontului