Sale
Povesti audio pentru copii ListaGradinite.roCluburi, petreceri si spectacole copii ListaGradinite.roAgentii Babysitting copii ListaGradinite.roActivitati pentru copii, lucru manual, desene, alfabetul pentru copii ListaGradinite.roSpectacole pentru copii, teatru, circ ListaGradinite.roCarti colorat copii ListaGradinite.roClinici stomatologice particulare copii ListaGradinite.roMagazine pentru copii ListaGradinite.ro
Gradinite BucurestiGradinite BucurestiGradinite Bucuresti
Gradinite BucurestiGradinite BucurestiGradinite Bucuresti
Slideshow

Stii la ce gradinita iti trimiti copilul tau ? Afla ultimele noutati despre gradinite !

Adauga acum adresa ta de email !

* camp obligatoriu
Inchide
Acasa
Untitled Document ListaGradinite.ro Gradinite Bucuresti ListaGradinite.ro Gradinite Particulare Bucuresti
Iasi: Gradinitele au fost luate la control Imprimare E-mail
(1 vot)

12 grădiniţe din Iaşi au fost sancţionate în ultimele zile cu amenzi de câte 400 lei pentru că raţia alimentară de la prânz nu se încadra în valorile normale

O comisie din cadrul Direcţiei de Control în Sănătate Publică Iaşi (DCSP) a recoltat zilele trecute probe alimentare pentru a calcula raţia de la masa de prânz servită copiilor în grădiniţele cu program prelungit din 26 de grădiniţe şi două unităţi de catering ce asigură hrana acestor unităţi. Opt grădiniţe nu asigură necesarul de calorii pentru masa de prânz, fiind sub normalul corespunzător vârstei de 4-6 ani, adică nu asigură decât 70% din necesar. Alte patru grădiniţe au fost depistate de către DCSP că depăşesc normalul cu 10-15%.

„Se vor aplica sancţiuni contravenţionale celor 12 grădiniţe la care raţia nu se încadrează în valorile normale. Amenda este conform Legii 98/94 în valoare de 400lei“, am precizat dr. Manuela Trifan, şeful Inspectoratului Sanitar de Stat Iaşi. De asemenea, din verificarea meniului săptămânal reise lipsa divesităţii, acelaşi fel de mâncare repetându-se mai multe zile la rând. În urma controlului, conducerea DCSP afirmă că hrana asigurată de cele două unităţi de catering se încadrează în parametrii prevăzuţi de lege.

Sursa: Adevarul Trimite aceasta pagina mai departe...
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! Yahoo!
 

Comentarii  

 
0 #1 copii nesupravegheati manzat 01-03-2013 20:24
sunt mama unui baietel din podu iloaiei judetul iasi care frecventa pana de curand cursurile gradinitei cu program normal din acesta comuna cu nume de oras.sunt foarte nemultumita de activitatea cadrelor didactice din aceasta gradinita mai bine spus lipsa activitatii intre orele 10 si 11 cand doamnele coboara la cancelarie in pauza de masa.acest lucru a fost observat de mine personal de mai multe ori eu locuind in apropierea gradinitei(ma duceam sa-l schimb de maieut ca transpira)cat confirmat si de un angajat al gradinitei.am sunat la inspectoratul judetean unde s-a promis ca se vor lua masuri.a doua zi masurile care au fost luate a fost ancheta sa se afle care mama a facut sesizarea si inchiderea usii pentru a nu se mai face asemenea sesizari si de catre alti parinti pana la 11:30cand se termina programul.
Citat
 

Adaugă comentariu

Mesajele de reclama ale gradinitelor vor fi sterse automat !
Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora de catre redactori. Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. De asemenea, pentru o mai buna comunicare, va rugam sa oferiti o adresa de mail valida. Va multumim!


Codul de securitate
Actualizează

< Precedent   Urmator >
ListaGradinite.ro Povesti si basme audio pentru copii
ListaGradinite.ro Carti de colorat pentru copii
 Gradinite Bucuresti
 
Gradinite Bucuresti
Talente de Nazdravani
PentruMamici.ro ListaGradinite.ro
ListaGradinite.ro euMama.ro
Gradinite Bucuresti

Sustine ListaGradinite.ro

ListaGradinite.ro - Gradinite Particulare Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6
Twitter ListaGradinite.ro
Gradinite Bucuresti

Recomandam:

ListaGradinite.ro Scutece Happy ListaGradinite.ro Pampers Unicef Romania Gradinite Bucuresti

Ultimele Comentarii

Sustinem:

ListaGradinite Sigur.info
Listagradinite.ro Gradinite Particulare Petreceri copii
Gradinite Bucuresti
ListaGradinite.ro sustine CharityGift.ro
ListaGradinite.ro Ingrijirea Copilului
Gradinite Bucuresti
ListaGradinite.ro sustine Centrul Gifted Education
Gradinite Bucuresti

Tag-uri Gradinite:

[+]
  • Mareste dimensiunea fontului
  • Micsoreaza dimensiunea fontului
  • Reseteaza marimea fontului