Sale
Povesti audio pentru copii ListaGradinite.roCluburi, petreceri si spectacole copii ListaGradinite.roAgentii Babysitting copii ListaGradinite.roActivitati pentru copii, lucru manual, desene, alfabetul pentru copii ListaGradinite.roSpectacole pentru copii, teatru, circ ListaGradinite.roCarti colorat copii ListaGradinite.roClinici stomatologice particulare copii ListaGradinite.roMagazine pentru copii ListaGradinite.ro
Gradinite BucurestiGradinite BucurestiGradinite Bucuresti
Gradinite BucurestiGradinite BucurestiGradinite Bucuresti
Slideshow

Stii la ce gradinita iti trimiti copilul tau ? Afla ultimele noutati despre gradinite !

Adauga acum adresa ta de email !

* camp obligatoriu
Inchide
Acasa arrow Blog Gradinite
ListaGradinite.ro Gradinite Bucuresti
Untitled Document ListaGradinite.ro Gradinite Bucuresti ListaGradinite.ro Gradinite Particulare Bucuresti
Club Zuzzy - Atelier de gatit si pictura Imprimare E-mail
(0 voturi)
Dragi parinti,
Clubul nostru va invita sambata 10.11.2012 la atelierul de pictura ( 10.30-12.00, 25 lei/ atelier) si la atelierul de gatit ( 12.00-14.00 - 30 lei / atelier ). Pentru copii care vor ramane la ambele ateliere se va servi o gustare. Va rugam sa confirmati prezenta dvs pana vineri 09.11.2012 la nr de tel 074.10.10165 sau 072.00.53.138.

Cu stima,
Anna Trancan
gradinita & Club Zuzzy - 021.210.25.63

 
Atelierul Nazdravanilor Editia a XIIIa Imprimare E-mail
(0 voturi)
Bucuresti, gradinita Cuibusorul Zanelor, 17 noiembrie 2012. Atelier de lucru manual pentru copii organizat de Talente de Nazdravani in colaborare cu  Editura Casa si gradinita Cuibusorul Zanelor.

Va asteptam sambata, 17 noiembrie, ora 11:00, la gradinita after-school Cuibusorul Zanelor, sa participati la jocul-concurs Atelierul Nazdravanilor. Evenimentul include activitati de bricolaj, pictura pe obiecte si jurizare la care participa maxim 12 de copii, ce se inscriu pe pagina evenimentului pana la data de 12 octombrie 2012. Toti copiii vor primi un premiu de participare din partea organizatorului si Editurii Casa.

Timp de doua ore copiii vor lucra si se vor juca, fiind atat participanti la concurs, cat si membri ai juriului. In prima parte a evenimentului vor picta o saniuta din lemn si vor realiza o figurina din articole hobby. Toate materialele necesare realizarii cerintelor sunt asigurate. Dupa o scurta pauza, in cea de-a doua parte, aceiasi copii vor deveni membri ai juriului si vor acorda cat mai obiectiv puncte creatiilor participante.

Vom aplauda castigatorii, dar premiile vor fi oferite tuturor participantilor de catre Editura Casa si Talente de Nazdravani. Atelierul Nazdravanilor este un exercitiu in cadrul caruia toti invatam sa lucram si sa evaluam obiectiv, iar acest efort este rasplatit printr-o diploma si un premiu de participare.

Pot participa copii din grupa mare si pregatitoare, precum si scolari din clasele primare. La Atelier vor fi prezenti cel mult 12 de copii, care se vor inscrie pana la data de 16 noiembrie 2012 pe pagina evenimentului.

Evenimentul este organizat de portalul Talente de Nazdravani, in colaborare cu  Editura Casa si gradinita-afterschool Cuibusorul Zanelor.

Atelierul Nazdravanilor isi propune ca, prin joc, sa exerseze capacitatea copiilor de a indepli cerintele unui proiect, si obiectivitatea in evaluarea creatiilor celorlalti participanti, deprinderi necesare in activitatea de invatare.

Mai multe detalii in pagina evenimentului. http://talentedenazdravani.ro/blog/2012/11/05/atelierul-nazdravanilor-editia-a-xiiia/

Contact:
Cristina Hornoiu, 0722955103
Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.


 
RESPLS! Vrem respect pe Internet! Imprimare E-mail
(0 voturi)
In cadrul campaniei Europene „Connect with respect” lansata de Comisia Europeana si Organizatia INSAFE, Romania, prin Consortiul Sigur.info propune utilizarea unui nou acronim care sa solicite partenerilor de comunicare pe Internet respectarea netichetei.

Cu siguranta orice utilizator de Internet sau creator de continut s-a lovit cel putin o data de impolitetea si lipsa de respect din mediul online. Manifestate adesea din spatele unui profil anonim, acestea sunt concretizate in comentarii injurioase la sfarsit de articol sau in diverse discutii pe forumuri. Nici mail-urile, grupurile de discutii sau retelele sociale nu sunt scutite de astfel de situatii uneori ajungand chiar la hartuire.
In astfel de situatii, ati fi dorit cu siguranta sa aveti la indemana un instrument cu care sa le atrageti atentia utilizatorilor problematici asupra modului inadecvat de comunicare si ca pe Internet trebuie respectat un concept putin cunoscut in Romania: neticheta.

Ca raspuns la aceste probleme din mediul online, Organizatia INSAFE, propune pentru Ziua Sigurantei pe Internet 2013 abordarea acestui subiect la nivel European prin campania „Connect with respect”. In Romania, Consortiul Sigur.Info, format din Organizatia Salvati Copiii Romania, Positive Media si Centrul Focus pentru copii disparuti si exploatati sexual, lanseaza o campanie de constientizare si implicare denumita RESPLS! adresata tuturor celor care doresc sa actioneze impotriva lipsei de respect in comunicarea pe Internet.

Campania RESPLS! are ca obiectiv principal sa lanseze utilizarea unui acronim de tipul celor folosite frecvent in comunicarea pe Internet ca metoda de reactie imediata la comentarii sau orice fel de comunicare care nu respecta neticheta. Prin intermediul acestuia, utilizatorii care sunt deranjati de limbajul altor utilizatori pot sa-si comunice dorinta de a fi respectati, intr-un mod rapid si concis, fara a dezvolta discutii ce pot degenera in conflicte verbale online.

Obiectivul secundar al acestei campanii este promovarea conceputului de neticheta printre utilizatorii romani. Acesta reprezinta un set de reguli privind comportamentul si interactiunea in mediul online. Conform principiilor acestui concept utilizatorii de Internet trebuie sa comunice fara a practica un limbaj agresiv si defaimator, fara adresarea de injurii, hartuire online (cyberbullying) sau orice alte actiuni care pot provoca neplaceri celorlalti utilizatori. Astfel, Consortiul Sigur.info urmareste sa aduca la cunostinta tuturor utilizatorilor de Internet ca au dreptul la respect si un limbaj adecvat in mediul online.

Acronimul creat este de fapt si titlul campaniei: RESPLS! si vine de la termenul din engleza Respect Please! (Respect va rog!). Utilizarea acestui acronim intr-o discutie online evita lansarea intr-o disputa ce poate aluneca intr-un schimb de injurii si ii atrage atentia celui care coboara nivelul conversatiei ca trebuie sa revina la un standard de comunicare adecvat mediului in care se afla. Prin utilizarea acestui acronim ca reactie rapida comentariile sau conversatiile se pot pastra la un nivel corespunzator netichetei fara a degenera in schimburi dure de replici.

Campania de promovare RESPLS! vizeaza implicarea a cat mai multor actori din media online in promovarea conceptului de neticheta si respect pe Internet: bloggeri, ziare online, portaluri, site-uri, utilizatori de social media, forumuri, grupuri de discutii si alte mijloace de comunicare online.

Acestia se pot implica prin crearea si promovarea de articole pe aceasta tema, postarea de mesaje de sustinere, sustinerea campaniei prin promovarea catre audienta proprie a conceptului de neticheta si a acronimului RESPLS!

Prin aceste actiuni fiecare creator de continut isi poate face constienti proprii cititori si utilizatori asupra influentei pe care o pot avea asupra celorlalti si ii pot determina sa fie activi in mentinerea unui climat de respect, pe site si in mediul online.

Pentru mai multe informatii cu privire la campanie puteti accesa pagina oficiala a campaniei www.respls.sigur.info sau va puteti adresa Consortiului Sigur.info la adresa de e-mail Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. .
 
Salvati Copiii turneu national de teatru Imprimare E-mail
(0 voturi)

Salvati Copiii România lanseaza turneul national al piesei de teatru “Decoded” pe tema sigurantei online pentru copii

Salvati Copiii România pune în scena, într-un cadru homeric, piesa de teatru “Decoded”, având ca tema siguranta online a copiilor si a tinerilor, activitate desfasurata în cadrul proiectelor Virtual Stages Against Violence si Sigur.Info.

“Decoded” va fi sustinut în perioda 2- 13 noiembrie în teatre de renume din cinci mari orase din tara.

La evenimente vor participa peste 1500 de elevi si profesori din 60 institutii de învatamânt locale. Turneul national are ca scop promovarea utilizarii responsabile a Internetului în rândul copiilor prin metode educationale
nonformale. Piesa “Decoded” prezinta misterele din spatele monitorului iar personajele sunt eroii din legenda homerica a Troiei, care patrund în lumea contemporana pentru a ne împartasi din întelepciunea lor.
Datorita situatiilor care reies i comparând schimbarile generate de continua dezvoltare a mediului digital,spectatorii vor întelege si vor descoperi care pot fi amenintarile mediului online în lipsa unei informari
adecvate dar i opotunitatile oferite de acesta daca se adopta un comportament prudent în folosirea tehnologiilor moderne. Regia este asigurata de Armand Utma iar personajele sunt întruchipate de actori ai Teatrului National si tineri elevi de la licee cu specializarea Actorie.

Decoded a fost implementata în cadrul programului Virtual Stages Against Violence, care are ca obiectiv cresterea nivelului de informare si constientizare a tinerilor, parintilor si profesorilor cu privire la potentialele pericole online si evidentierea multiplelor beneficii pe care Internetul le poate avea asupra dezvoltarii copiilor. Piesa de teatru a demarat sub forma uneia dintre activitatile propuse de Salvati Copiii România în cadrul programului “Scoala Altfel”, initiat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, program care vizeaza implicarea la nivel national a elevilor si a profesorilor în activitati nonformale, cu scopul de a valoriza talentele, preocuparile extra-scolare si competentele în domenii cât mai diverse.

Astfel, în saptamâna 2-6 aprilie 2012, peste 600 de copii din 17 institutii de învatamânt au urmarit reprezentatiile “Decoded” în Bucuresti.

“Pentru mine piesa de teatru a fost o îmbinare reusita de situatii reale si amuzante, dar din care am putut învata lectii esentiale pentru protectia mea pe Internet. Personajul meu preferat a fost virusul Patrocles de la care am învatat ca virusii pot parea foarte simpatici, însa, în final, daca îi lasam în viata noastra, vom avea de suferit atât noi, cât si cei apropiati” declara Mihai, 14 ani.

“Sunt foarte fericita ca am participat la aceasta piesa de teatru si trebuie sa recunosc ca m-am regasit în Pentesilia, iar când ajung acasa îmi voi seta contul de Facebook privat si voi fi mult mai atenta la pozele pe care le postez” spune Anca, 17 ani.

 
Curs pictura si piese teatru la Clubul Zuzzy Imprimare E-mail
(0 voturi)

Dragi parinti va prezentam urmatoarele evenimente la Clubul Zuzzy,

Sambata 03.11.2012 ora 10.30 va avea loc Atelierul de Pictura. Timp de 1 1/2 h impreuna cu doamna profesoara vom invata sa descoperim abilitatile manuale ale artei plastice.
Cost 25 Ron/ atelier.

Va rugam sa confirmati prezenta dvs pana la data de 02.11.2012 la nr de tel.074.10.10.165 sau 072.00.53.138

Clubul Zuzzy va invita duminica 04.11.2012 ora 10.30 impreuna cu copilul dvs sa vizionati piesa de teatru  " AVENTURILE LUI MORCOVINO ". Morala acestei piese ii va invata pe copii sa nu isi insuseasca lucruri care nu sunt ale lor.  In timp ce copiii vor viziona piesa de teatru parintii pot servi un ceai cald in bistroul clubului. Dupa terminarea piesei copii sunt asteptati la locul de joaca, sa comunice intre ei si sa descopere lumea minunata a clubului Zuzzy.

Pret copil-parinte 25 ron/ 2 h.

Va rugam sa confirmati participarea dvs pana vineri 02.11.2012.

Anna Trancan
074.10.10.165; 0720.053.138
gradinita & Club Zuzzy - 021.210.25.63

 
Sarbatoarea recoltei - Club Zuzzy Imprimare E-mail
(0 voturi)
Dragi parinti,

Va anuntam ca Miercuri 31.10.2012, ora 10.00- 12.00 va avea loc SARBATOAREA RECOLTEI! Toti acei dintre dvs care sunteti interesati de a vizita gradinita noastra sunteti asteptati la o sarbatoare a roadelor de toamna!
Va asteptam cu drag!

Anna Trancan
Director Educativ- gradinita Zuzzy
074.10.10.165
072.00.53.138
gradinita & Club Zuzzy - 021.210.25.63

 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 79 - 104 din 2773
ListaGradinite.ro Povesti si basme audio pentru copii
ListaGradinite.ro Carti de colorat pentru copii
 Gradinite Bucuresti
 
Gradinite Bucuresti
Talente de Nazdravani
PentruMamici.ro ListaGradinite.ro
ListaGradinite.ro euMama.ro
Gradinite Bucuresti

Sustine ListaGradinite.ro

ListaGradinite.ro - Gradinite Particulare Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6
Gradinite Bucuresti
Twitter ListaGradinite.ro

Recomandam:

ListaGradinite.ro Scutece Happy ListaGradinite.ro Pampers Unicef Romania Gradinite Bucuresti

Ultimele Comentarii

Sustinem:

ListaGradinite Sigur.info
Listagradinite.ro Gradinite Particulare Petreceri copii
Gradinite Bucuresti
ListaGradinite.ro sustine CharityGift.ro
ListaGradinite.ro Ingrijirea Copilului
Gradinite Bucuresti
ListaGradinite.ro sustine Centrul Gifted Education
Gradinite Bucuresti

Tag-uri Gradinite:

[+]
  • Mareste dimensiunea fontului
  • Micsoreaza dimensiunea fontului
  • Reseteaza marimea fontului