Sale
Povesti audio pentru copii ListaGradinite.roCluburi, petreceri si spectacole copii ListaGradinite.roAgentii Babysitting copii ListaGradinite.roActivitati pentru copii, lucru manual, desene, alfabetul pentru copii ListaGradinite.roSpectacole pentru copii, teatru, circ ListaGradinite.roCarti colorat copii ListaGradinite.roClinici stomatologice particulare copii ListaGradinite.roMagazine pentru copii ListaGradinite.ro
Gradinite BucurestiGradinite BucurestiGradinite Bucuresti
Gradinite BucurestiGradinite BucurestiGradinite Bucuresti
Slideshow

Stii la ce gradinita iti trimiti copilul tau ? Afla ultimele noutati despre gradinite !

Adauga acum adresa ta de email !

* camp obligatoriu
Inchide
Acasa arrow Blog Gradinite
ListaGradinite.ro Gradinite Bucuresti
Untitled Document ListaGradinite.ro Gradinite Bucuresti ListaGradinite.ro Gradinite Particulare Bucuresti
10 greseli frecvente pe care le fac parintii Imprimare E-mail
(1 vot)

Cu ocazia "Zilei împotriva violenței asupra copilului" Salvați Copiii România atrage atenția asupra greșelilor pe care părinții le fac adesea în relația cu copiii lor, fără să își dea seama că repetarea acestora se poate transforma într-o formă de abuz la adresa copilului.

Statisticile dezvăluie o realitate tristă și îngrijorătoarea: majoritatea abuzurilor asupra copiilor au loc în familie iar abuzatorii sunt în cele mai multe cazuri adulți în care copiii au încredere. Neglijarea copilului rămâne cea mai răspândită formă de abuz.

Toți părinții pot greși și pot cădea uneori în capcane. Nu există părintele perfect, care să știe în orice moment cum să reacționeze și cum să se comporte cu copilul său. Însă atunci când greșelile sunt frecvente și părintele persistă în greșeală, crește probabilitatea apariției unor probleme de comportament la copii.

Iată zece dintre cele mai întâlnite greşeli  ale părinților care afectează dezvoltarea emoțională și comportamentală a copilului. Sunt totodată 10 forme pe care abuzul asupra copiilor le poate lua: de la abuz fizic, la abuz emoțional sau verbal.

1. Observă numai comportamentele neadecvate ale copilului şi ignoră comportamentele "bune"

Unii copii nu primesc nicio atenție din partea părinților/adulților atunci când se comportă bine, și de aceea acest comportament se va repeta mai rar.

Dacă cei mici sunt ignoraţi atunci când se comportă frumos, dar sunt certați și atenționați atunci când sunt neascultători, pot învăţa că singurul mod de a obţine atenţia adulţilor este să adopte comportamentul nedorit.

Toţi copiii (și toți adulții) - au nevoie de laude. Acestea îi ajută să repete comportamentele aşteptate de către adulţi şi sunt un bun reper, cu ajutorul cărora copiii își vor putea regla manifestările.

Nu vă limitați deci la a vă certa copilul pentru ce nu face bine! Lăudați-l atunci când se poartă frumos și când vă ascultă.

2. Se ceartă în faţa copiilor

Copiii sunt foarte sensibili la conflictele adulţilor şi învaţă foarte mult observând comportamentele altora. Dacă cei mici văd că părinţii se înfurie, strigă unul la celălalt, vor învăța că este în regulă să ţipe când au o problemă. Copiii ai căror părinţi îi lovesc, vor avea tendinţa de a lovi şi ei. Băieţii pot deveni mai agresivi, iar fetele mai stresate, deprimate atunci când văd certuri între părinţi.

Acei copii care sunt  expuşi la violenţă sau educaţi prin metode violente, atât verbal cât şi fizic, pot dezvolta probleme emoţionale şi comportamentale care îi împiedică să dezvolte relaţii sănătoase cu ceilalţi copii şi care le vor afecta viaţa relaţională ca adulţi.

Ţipetele provoacă teamă și anxietate, iar copilul se va manifesta plângând și devenind agitat.

3. Transmit mesaje emoţionale greșite, care îi invalidează pe copii

Cei mai mulţi părinţi își exprimă neumulțumirea față de copil, și nu față de comportamentul acestuia. Spun adesea "ești rău", când ar trebui să spună "ai făcut un lucru rău", fără să își dea seama că este o mare diferență între cele două afirmații. Astfel de exprimări pot afecta stima și imaginea de sine a copilului. Folosirea unor  apelative precum "prost", "idiot" sau încercarea de a trezi sentimentul de vină ( "ce ar crede tata dacă te-ar vedea în halul ăsta"), îi poate face pe copii să fie mai cooperanţi din cauza ruşinii însă, pe termen lung, copiii astfel dojeniți se vor simţi supăraţi şi ostili.

4. Pedepsesc copilul în momente de furie sau de criză

Atunci când își pedespesc copiii în momente de furie, există întotdeauna riscul ca părintele să se piardă cu firea și să rănească copilul.

Factori de stres precum problemele financiare, dificultăţile de la locul de muncă pot extenua părintele şi îl pot aduce în punctul în care se înfurie la cea mai mică greșeală a copilului, pedepsindu-l în mod neadecvat. Repetarea unor astfel de situaţii îl vor face pe copil să se simtă confuz şi trist sau furios, ca răspuns la furia părintelui, iar pe termen lung să manifeste o instabilitate în comportament, ca urmare a inconsecvenţei părintelui în disciplinare.

5. Nu îşi manifestă afecţiunea


Mulţi părinţi uită să îşi exprime afecţiunea, nu au fost obişnuiţi să o facă sau consideră că pe copil e mai bine "să îl pupi în somn". A fi distant emoţional faţă de copil îl învaţă pe acesta să nu cunoască emoţiile, să nu le exprime. Pe termen lung, această greșeală a părinților va afecta relațiile copilului cu ceilalți, va provoca frustrare, anxietate.

O metodă prin care părinții își pot manifesta interesul şi grija pentru copil este exprimarea frecventă a afecţiunii fizice. Atingerile, îmbrăţisările, gâdilatul, îi ajută pe copii să crească într-un mediu în care simt afecţiunea şi încrederea de a manifesta şi primi afecţiune. Afecţiunea manifestată în primii ani de viaţă ai copilului îi ajută să formeze legături stabile cu părinţii.

6. Au aşteptări nerealiste de la copil


Foarte des, părinţii îşi stabilesc aşteptări faţă de copii lor, care sunt peste posibilităţile acestora. Aceşti părinţi au anumite convingeri, rigide, despre cum ar trebui să se poarte copilul şi ce realizări ar trebui să aibă. Acesta este unul dintre factorii des întâlniţi în abuzul emoțional asupra copilului.

Când copilul eşuează în a atinge aceste aşteptări, părintele poate reacţiona prin izolarea acestuia, printr-un comportament rece faţă de el sau chiar prin stabilirea unor aşteptări şi mai ridicate. Toate acestea sunt reacţii abuzive, deşi mulţi părinţi nu recunosc asta.

Atunci când aşteptările adulţilor sunt realiste, este uşor pentru copil să experimenteze succesul şi să se simtă valoros. Pe de altă parte, când aşteptările sunt prea mari sau prea rigide, părinţii îşi exprimă dezamăgirea în legătură cu acţiunile copilului. Cu cât aceste dezamagiri sunt exprimate mai des, cu atât copilul se poate considera mai puţin valoros, acest lucru scăzându-i  stima de sine.

7. Nu sunt disponibili pentru copiii lor


A fi disponibil pentru copilul tău înseamnă mai mult decât a-l ajuta la lecţii, a-l lua de la şcoală, a-i pune masa. Înseamnă a comunica şi a te juca cu copilul tău, creând astfel o conexiune care construieşte încrederea copilului în el însuși, îl ajută să aibă relaţii reuşite cu alţi copii sau adulţi, îi dă sentimentul de siguranţă într-o lume pe care încă nu o cunoaște.

Relaţiile pozitive dintre copii şi părinţi conduc la structurarea pozitivă a personalităţii copilului, în timp ce relaţiile defectuase dintre părinţi şi copii au efecte negative asupra copilului, ce se vor manifesta mai târziu în viaţa adultului prin agresivitate, hiperemotivitate, instabilitate.

8. Sunt hiper-protectivi cu copiii lor

Copiii care nu învaţă să rezolve probleme se vor simţi inferiori. Părinţii care îi protejează pe copii de tot ce îi înconjoară, îi împiedică pe aceştia să-și formeze abilităţi de rezolvare a situaţiilor cu care se confruntă şi îi fac să se simtă inutili.

9.  Apelează la bătaie pentru corectarea imediată a comportamentului copilului

Mulţi părinţi folosesc încă bătaia pentru a corecta comportamentele nepotrivite ale copilului. Din păcate însă aceasta este o falsă soluţie şi, mai mult, este generatoare de frică, furie, comportament agresiv din partea copilului. Bătaia distruge sufletul copilului și are consecințe pe termen lung, putând afecta viața emoțională și relațională a viitorului adult.

10. Nu apelează la ajutor profesionist atunci când au nelămuriri sau nu ştiu cum să procedeze

Este o greșeală gravă și din păcate încă des întâlnită, aceea că mulți părinți nu acceptă faptul că ar putea avea nevoie de ajutor în gestionarea relației cu propriul copil.

Citeste mai mult pe: GradiniteBucuresti.com

Sursa: sfatulparintilor.ro

 

 
Ghidul unui medic pentru pentru parintii care sunt impotriva vaccinarii Imprimare E-mail
(0 voturi)

In timpul unei scurte vizite la pediatru cum poate acesta sa explice parintilor necesitatea vaccinarii? Un expert in vaccinare al Clinicii Mayo si un pediatru ofera sugestii pentru respingerea a trei dintre cele mai comune mituri despre siguranta vaccinurilor copiilor.

Articolul lor este publicat online in revista Human Immunology.

“Medicii au mai putin timp pentru a explica stiintific rolul vaccinarii. Acest articol le ofera pediatrilor instrumente pentru a demitiza unele dintre credintele majore legate de vaccin”, spune medicul Gregory Poland.

Doctorul Poland si medicul pediatru Robert Jacobson revizuiesc cele trei idei preconcepute legate de imunitate care “alimenteaza ingrijorarile, intrebarile si temerile parintilor legate de vaccinuri.”

Aceste mituri sunt:

  •     Organismul copiilor nu este pregatit pentru numarul de vaccinuri care se administreaza in zilele noastre.
  •     Vaccinurile pot provoca boli autoimune.
  •     Imunitatea naturala este mai sigura si mai buna.

Expertii Clinicii Mayo explica faptul ca numarul de molecule active din vaccinurile pentru sugari este mult mai mic decat oricand inainte, astfel incât vaccinurile sunt sigure, fiecare copil primeste o fractiune de antigen mai mica fata de cea primita de copii in trecut. Printre alte probe, ei indica o analiza recenta a 1.200 de articole de catre Institutul de Medicina, care nu a reusit sa gaseasca nici un efect secundar autoimun de la vaccinuri. Ei mai spun ca nu exista nici un impact sau ca orice legatura cu boli autoimune nu este cauzala. In cele din urma, medicii spun ca in timp ce imunitatea naturala ne protejeaza, de asemenea, riscul de boala si de moarte este mult mai mare in cazul infectiei cu un virus daca nu am fost vaccinati.

Citeste mai mult pe: GradiniteBucuresti.com

Sursa: hotnews.ro

 

 
Atelierul Nazdravanilor: quilling Imprimare E-mail
(1 vot)
Bucuresti, gradinita Cuibusorul Zanelor, 9 iunie 2012.
Atelier de quilling pentru copii organizat de Talente de Nazdravani in colaborare cu  Editura Paralela 45 si gradinita Cuibusorul Zanelor.

Va asteptam sambata, 9 iunie, ora 11:00, la gradinita after-school Cuibusorul Zanelor, sa participati la jocul-concurs Atelierul Nazdravanilor. Evenimentul include activitati de quilling si jurizare la care participa maxim 12 de copii, ce se inscriu pe pagina evenimentului pana la data de 8 iunie 2012. Toti copiii vor primi un premiu de participare din partea organizatorului si Editurii Paralela 45.

Timp de doua ore copiii vor lucra si se vor juca, fiind atat participanti la concurs, cat si membri ai juriului. In prima parte a evenimentului vor realiza un tablou prin quilling. Toate materialele necesare realizarii cerintelor sunt asigurate. Dupa o scurta pauza, in cea de-a doua parte, aceiasi copii vor deveni membri ai juriului si vor acorda cat mai obiectiv puncte creatiilor participante.

Vom aplauda castigatorii, dar premiile vor fi oferite tuturor participantilor de catre Editura Paralela 45 si Talente de Nazdravani. Atelierul Nazdravanilor este un exercitiu in cadrul caruia toti invatam sa lucram si sa evaluam obiectiv, iar acest efort este rasplatit printr-o diploma si un premiu de participare.

Pot participa copii din grupa mare si pregatitoare, precum si scolari din clasele primare. La Atelier vor fi prezenti cel mult 12 de copii, care se vor inscrie pana la data de 8 iunie 2012 pe pagina evenimentului.

Evenimentul este organizat de portalul Talente de Nazdravani, in colaborare cu  Editura Paralela 45 si gradinita-afterschool Cuibusorul Zanelor.

Atelierul Nazdravanilor isi propune ca, prin joc, sa exerseze capacitatea copiilor de a indepli cerintele unui proiect, si obiectivitatea in evaluarea creatiilor celorlalti participanti, deprinderi necesare in activitatea de invatare.

Mai multe detalii in pagina evenimentului. http://talentedenazdravani.ro/blog/?p=7747


Contact:
Cristina Hornoiu, 0720957048
Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

 
Valoarea tichetelor de cresa a crescut Imprimare E-mail
(0 voturi)

Valoarea tichetelor de cresa, stabilita pentru primul semestru din 2012, va creste cu 30 de lei fata de cat era in prezent, potrivit unui ordin al Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS), publicat vineri in Monitorul Oficial. In schimb, cuantumul unui tichet de masa va fi mentinut la valoarea actuala.

Astfel, pentru semestrul I din 2012, incepand din luna mai, valoarea sumei lunare indexate care se acorda sub forma de tichete de cresa este de 400 de lei, comparativ cu 370 de lei, cat era pana acum.

Noua valoare a tichetelor de cresa a fost stabilita prin Ordinul MMFPS nr. 821/2012, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr. 357, din 25 mai 2012.

Valoarea unui tichet de cresa nu a mai fost majorata din februarie 2010.

Potrivit Legii nr. 193/2006 privind acordarea tichetelor cadou si de cresa, suma individuala acordata pentru cresterea copilului pana la implinirea varstei de 3 ani sub forma tichetelor de cresa se asigura integral din costuri de catre angajator.

Tichetele de cresa se acorda la cerere, unuia dintre parinti sau, optional, tutorelui, celui caruia i s-au incredintat copii spre crestere si educare ori in plasament familial, pe baza livretului de familie. Acestea se acorda in limita prevederilor bugetului de stat sau, dupa caz, ale bugetelor locale, pentru unitatile din sectorul bugetar si, pentru celelalte categorii de angajatori, in limita bugetului de venituri si cheltuieli aprobat.

Tichetele de cresa se acorda angajatilor care nu beneficiaza de concediul si de indemnizatia acordate pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv de pana la 3 ani in cazul copilului cu handicap.

In ceea ce priveste tichetele de masa, valoarea acestora este neschimbata din februarie 2011.

Citeste mai mult pe: GradiniteBucuresti.com

Sursa: avocatnet.ro
 
Festivalul de vara Teatru, Strada si Copil Imprimare E-mail
(1 vot)
FESTIVALUL DE VARĂ "TEATRU, STRADĂ ȘI COPIL"
Ediția a 2-a, 31 mai–16 septembrie 2012


Sala Lahovari și Parcul Lumea Copiilor, sector 4
31 mai – 8 iulie 2012


Joi, 31.05
Sala Lahovari
Ora 10:00 - Capra cu trei iezi

Vineri, 1.06
Sala Lahovari
Ora 10.00 - Alice în țara minunilor

Sâmbătă, 2.06
Sala Lahovari
Ora 10.00 – Păcală
Ora 12.00 - Pavel Vangeli (Cehia) - Swinging marionettes


Duminică, 3.06
Sala Lahovari
Ora 10.00 – Teatrul de Animație Bacău – Cenușăreasa
Ora 12.00 - Pavel Vangeli (Cehia)-  Swinging marionettes


Marți, 5.06
Sala Lahovari
Ora 10.00 - Alice în țara minunilor
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 10.00 – Teatrul pentru copii “Arlechino” Brașov - Rapunzel

Miercuri, 6.06
Sala Lahovari
Ora 10.00 - Mica sirenă
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 10.00 – Teatrul “Gulliver” Galați – Cei trei purceluși
Ora 11.00 – Atelierele SOS Mașina cu Jucării – Să interacționăm jucându-ne!


Joi, 7.06
Sala Lahovari
Ora 10.00 - Alice în țara minunilor
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 10.00 – Teatrul “Gulliver” Galați – Cei trei purceluși

Vineri, 8.06
Sala Lahovari
Ora 10.00 – Punguța cu doi bani
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 10.00 – Teatrul pentru Copii și Tineret “Așchiută” Pitești – Scufița roșie

Sâmbătă 9.06
Sala Lahovari
Ora 11.00 – Teatrul “The Tale” (Bulgaria)– La Circ
Ora 12.00  - Lansare de carte - Magdalena Bălan, Curs de dans istoric

Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 11.00 – Teatrul de Papuși “Prichindel” Alba Iulia – Casa noastră

Duminică, 10.06
Sala Lahovari
Ora 11.00 - Teatrul de Papuși “Prichindel” Alba Iulia – Casa noastră
Ora 12.00 - Lansare de carte – Victor Tulbure, Aritmetica lui Pogonici

Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 11.00 – Teatrul “The Tale” (Bulgaria) – La circ

Marți, 12.06
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 10.00 - Albă ca zăpada

Miercuri, 13.06
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 10.00 - Dănilă Prepeleac

Joi, 14.06
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 10.00 - Lampa lui Alladin

Vineri, 15.06
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 10.00 - Motanul încălțat

Sâmbătă, 16.06
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 11.00 – Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța – Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani

Duminică, 17.06
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 11.00 - Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța – Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani

Marți, 19.06
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 10.00 – Dănilă Prepeleac

Miercuri, 20.06
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 10.00 – Punguța cu doi bani
Ora 16.00 - Atelierele SOS Mașina cu Jucării – Ne jucăm și învățăm cu Mașina cu Jucării!


Joi, 21.06
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 10.00 - Păcală

Vineri, 22.06
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 10.00 - Pinocchio
Ora 16.00 - Atelierele SOS SOS Mașina cu Jucării – Ne jucăm și învățăm cu Mașina cu Jucării!


Sâmbătă, 23.06
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 11.00 - Albă ca zăpada

Duminică, 24.06
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 11.00 – Punguța cu doi bani

Luni, 25.06
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 11.00 - Atelierele SOS Mașina cu Jucării – Ne jucăm de-a actorii!

Marți, 26.06
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 10.00 - Frumoasa și bestia

Miercuri, 27.06
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 10.00 - Dănilă Prepeleac
Ora 16.00 - Atelierele SOS Mașina cu Jucării – Să redescoperim mișcarea!


Joi, 28.06
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 10.00 - Gulliver în țara piticilor

Vineri, 29.06
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 10.00 - Albă ca zăpada

Sâmbătă, 30.06
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 11.00 - Capra cu trei iezi

Duminică, 1.07
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 11.00 - Lampa lui Alladin

Luni, 2.07
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 11.00 - Atelierele SOS Mașina cu Jucării – Ne jucăm de-a actorii!

Marți, 3.07
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 10.00 – Scufița Roșie

Miercuri, 4.07
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 10.00 – Punguța cu doi bani
Ora 16.00 - Atelierele SOS Mașina cu Jucării – Ne jucăm și învățăm cu Mașina cu Jucării!


Joi, 5.07
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 10.00 - Mica sirenă

Vineri, 6.07
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 10.00 - Povestea porcului

Sâmbătă, 7.07
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 11.00 - Frumoasa și bestia

Duminică, 8.07
Teatrul Itinerant Țăndărică - Parcul Lumea Copiilor, sector 4
Ora 11.00 - Motanul încălțat
 
Talente de Nazdravani - Specialitati de 1 iunie Imprimare E-mail
(0 voturi)

Portalul „Talente de Nazdravani” v-a pregatit o serie de surprize cu ocazia zilei copilului, atat pentru cei mici, cât şi pentru părinţii lor.

Prima, o probă specială de concurs, cu premii: copiii trebuie sa confectioneze pana duminica, 3 iunie, cateva cirese decorative din carton. Pot castiga una dintre cele cinci mascote Dormelina – o simpatica oita de plus oferita de magazinul www.Dormeo.ro.
Detalii despre aceasta proba aici: http://www.talentedenazdravani.ro/concurs44-3.htm

A doua – doua ateliere de lucru manual, desfasurate în cadrul Bookfest impreuna cu Editura Casa. Sambata rasucim hartie, si realizam flori quilling, duminica decupam. Intrarea este gratuita, iar participarea se face pe baza de rezervare. Pentru mai multe detalii si inscrieri, accesati acest link: http://talentedenazdravani.ro/blog/?p=7557

Al treilea este un concurs despre copii, dar pentru parinti, realizat impreuna cu www.parentime.ro. Raspundeti la o intrebare si primiti o invitatie la cursul de interactiune prin joc, si participati la o tragere la sorti in cadrul careia se acorda o invitatie de cuplu la cursul de prim-ajutor. Mai multe detalii aici: http://talentedenazdravani.ro/blog/?p=7597

Şi ultimul eveniment dedicat celor mici este concursul “Jocurile copilariei”, concurs de desen cu premii oferite de Editura Edu, constant in softuri educazionale la alegere, din oferta editurii. Inscrierile sunt posibile pana joi, 31. mai 2012. Detalii aici http://talentedenazdravani.ro/blog/?p=7281

Va asteptam la joaca!

 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 105 - 130 din 2773
ListaGradinite.ro Povesti si basme audio pentru copii
ListaGradinite.ro Carti de colorat pentru copii
 Gradinite Bucuresti
 
Gradinite Bucuresti
Talente de Nazdravani
PentruMamici.ro ListaGradinite.ro
ListaGradinite.ro euMama.ro
Gradinite Bucuresti

Sustine ListaGradinite.ro

ListaGradinite.ro - Gradinite Particulare Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6
Gradinite Bucuresti
Twitter ListaGradinite.ro

Recomandam:

ListaGradinite.ro Scutece Happy ListaGradinite.ro Pampers Unicef Romania Gradinite Bucuresti

Ultimele Comentarii

Sustinem:

ListaGradinite Sigur.info
Listagradinite.ro Gradinite Particulare Petreceri copii
Gradinite Bucuresti
ListaGradinite.ro sustine CharityGift.ro
ListaGradinite.ro Ingrijirea Copilului
Gradinite Bucuresti
ListaGradinite.ro sustine Centrul Gifted Education
Gradinite Bucuresti

Tag-uri Gradinite:

[+]
  • Mareste dimensiunea fontului
  • Micsoreaza dimensiunea fontului
  • Reseteaza marimea fontului